طرز تهیه بوریتو غذای مکزیکی فوق العاده عالی

0

بوریتو از انواع غذاهای مکزیکی خوشمزه و پرطرفدار است و اگر شما تمایل به پخت انواع غذای فرنگی در منزل دارید بهتر است از پخت این غذای متفاوت و خوش طعم غافل نشوید. در ادامه این مطلب طرز تهیه بوریتو را با ساده ترین روش در منزل به شما کدبانوهای عزیز و گرامی آموزش می دهیم.

بورک، بوریتو و پیراشکی سبزیجات از انواع غذاهایی هستند که با نان و یا خمیر های مخصوصی تهیه می شوند و شما می توانید مواد میانی دلخواه خود را در نان و یا خمیر قرار دهید سپس این نوع غذاها را در فر قرار دهید تا پخته شوند و یا آن ها را درون روغن سرخ کنید.

روش پخت بوریتو

مواد لازم

  • گوجه فرنگی خرد شده : ۴۰۰ گرم
  • گوشت چرخ کرده : نیم کیلوگرم
  • لوبیا قرمز پخته : ۳۰۰ گرم
  • سیر خرد شده : یک حبه
  • پیاز کوچک خرد شده : یک عدد
  • زیره سبز : یک قاشق چایخوری
  • روغن زیتون : یک قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز : ۱/۴ قاشق چایخوری
  • پاپریکا : یک قاشق چایخوری
  • فلفل دلمه ای قرمز کوچک : یک عدد
  • گوشت گاو یا گوساله خرد شده : ۱/۳ پیمانه
  • رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری
  • نان ترتیلا : ۸ ورق
  • برگ گشنیز : نصف پیمانه
  • خامه ترش : به مقدار لازم
  • پنیر چدار رنده شده : ۳/۴ پیمانه
  • سالاد کاهو : برای سرو

طرز تهیه بوریتو خوشمزه و خوش طعم

برای تهیه بوریتو ابتدا فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا به خوبی گرم شود سپس تابه ای با اندازه بزرگ را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید و روغن زیتون را درون تابه بریزید. پیاز و سیر ریز خرد شده را درون روغن زیتون به مدت پنج دقیقه تفت دهید و بعد از اینکه پیاز و سیر ترد و نرم شدند گوشت چرخکرده را به آن ها اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت چرخکرده به مدت سه دقیقه تفت بخورد. در مرحله بعدی طرز تهیه بوریتو پاپریکا و پودر فلفل قرمز و زیره سبز را به مخلوط گوشتی اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد به مدت یک دقیقه تفت بخورند سپس گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای خرد شده را به همراه رب گوجه فرنگی به مخلوط گوشتی بیفزایید. گوشت را در اندازه های متوسط خرد کنید و به مخلوط مواد بوریتو اضافه کنید و بعد از اینکه مواد جوش آمدند حرارت گاز را کم کنید و اجازه دهید تا مخلوط گوشتی به مدت ۱۰ دقیقه بپزند و غلیظ شوند ( توجه داشته باشید که برای پخت مخلوط گوشتی نباید درب تابه را بگذارید ). بعد از مدت زمان ذکر شده گشنیز خرد شده و لوبیا قرمز پخته شده را به مخلوط مواد اضافه کنید.
در مرحله آخر طرز تهیه بوریتو نان های ترتیلا را مقداری گرم کنید سپس از مخلوط گوشتی آماده شده به اندازه مساوی روی نان ها بریزید و پنیر چدار رنده شده را هم در اندازه های مساوی روی مخلوط گوشتی بریزید. نان ها ترتیلا را به صورت جداگانه به صورت رولی بپیچید.

نحوه پیچیدن بوریتو

ظرف مناسبی را چرب کنید و نان های پیچیده شده را با فاصله مناسب درون ظرف چرب شده بچینید و روی نان های ترتیلا مقداری کمی پنیر رنده شده بریزید سپس ظرف حاوی بوریتو ها را به مدت ۱۰ دقیقه درون فر که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کرده اید قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده ظرف را از درون فر بیرون آورید و بوریتوهای آماده شده را درون ظرف مناسبی برای سرو قرار دهید سپس این غذای فرنگی خوشمزه و مقوی را به همراه سالاد کاهو و خامه ترش میل کنید.

  بوریتو خوشمزه و خوش طعم

نکات طلایی برای پخت بهتر بوریتو

  • اگر برای تهیه بوریتو به فر دسترسی ندارید می توانید ماهیتابه چدن را روی حرارت گاز قرار دهید تا داغ شود سپس نان های پیچیده شده را درون تابه داغ قرار دهید تا پنیر چدار آب شود.
  • نان ترتیلا نانی سفید می باشد که در طرز تهیه این نوع نان از آرد گندم یا آرد ذرت استفاده می شود و شما می توانید این نوع نان را از سوپر مارکت ها خریداری کنید.

  • اگر به خامه ترش دسترسی ندارید می توانید این غذای خوشمزه را با ماست پرچرب و یا پنیر خامه ای میل کنید.
  • می توانید گوشت تکه ای را از مخلوط مواد حذف کنید و این غذای مقوی و خوش طعم را با گوشت چرخ کرده به تنهایی بپزید.
  • می توانید در طرز تهیه بوریتو به جای استفاده از پنیر چدار از پنیر پیتزا استفاده کنید.

دستور پخت بوریتو

در این مطلب با دستور پخت بوریتو در منزل آشنا شدید که امیدواریم از پخت این غذای خوشمزه نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

اشتراک گذاری

یک نظر دهید