طرز تهیه شیرینی میکادو در منزل با طعم ایده آل

0

شیرینی میکادو یکی از شیرینی های قدیمی و مناسبتی است که بیشتر برای مراسم های خاص تهیه می شود، در ادامه با آموزش طرز تهیه شیرینی میکادو با مجله آشپزی سیروان همراه باشید.

طرز تهیه شیرینی میکادو در منزل

شیرینی میکادو را می توانید برای سفره های نذری و هم چنین خیرات برای اموات نیز تهیه کنید که در ادامه مطلب طریقه ساخت میکادو را در منزل در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم.

طرز تهیه شیرینی میکادو

مواد لازم

  • روغن مایع : ۱ پیمانه
  • اسانس موز یا آناناس : ۱ قطره
  • شکلات تخته ای : ۱۰۰ گرم
  • پودر پسته برای تزیین شیرینی میکادو : به میزان لازم
  • آرد سفید : ۱ پیمانه
  • کره : ۳۰ گرم
  • پودر قند : ۱ پیمانه
  • پودر گردو : نصف پیمانه
  • وانیل : نصف قاشق چای خوری
  • نان بستنی : ۴ ورق
  • پودر کاکائو : نصف قاشق چای خوری

روش تهیه شیرینی میکادو

در مرحله اول طرز تهیه شیرینی میکادو ابتدا آرد را در قابلمه ای مناسب می ریزیم و به مدت پنج تفت می دهیم توجه داشته باشید که رنگ آرد نباید زیاد تغییر کند و آرد را فقط برای از بین بردن بوی خامی اش تفت می دهیم.

تفت دادن آرد

سپس روغن مایع را اضافه می کنیم و آرد و روغن را به خوبی با یکدیگر مخلوط می کنیم و قابلمه را از روی حرارت گاز بر می داریم پودر قند و وانیل و پور گردو را به همراه پودر کاکائو و کره به مخلوط آرد و روغن اضافه می کنیم و به خوبی هم می زنیم تا باهم مخلوط شوند سپس اسانس موز و یا آناناس را به میزان یک قطره به مخلوط مواد میکادو اضافه می کنیم.

شیرینی میکادو
در روی سطحی مناسب یک عدد نان بستنی را قرار می دهیم و حدود یک سوم از مواد را روی نان میکادو قرار می دهیم و با کمک قاشق سطح مواد را به خوبی یکدست می کنیم و سپس نان دوم میکادو را بر روی مواد نان اول قرار می دهیم و مقدار یک سوم از مواد را روی نان دوم میکادو قرار می دهیم و همین مراحل را ادامه می دهیم تا نان و مخلوط مواد به اتمام برسد.

شیرینی میکادو با طعم ایده آل

بعد از اینکه همه نان و مخلوط مواد شیرینی به پایان رسید شیرینی را به مدت ۳۰ دقیقه در درون یخچال قرار می دهیم تا به خوبی خودش را بگیرد. توجه داشته باشید که لایه آخر شیرینی میکادو باید نان بستنی بدون مخلوط مواد میکادو باشد.
بعد از مدت زمان ذکر شده شیرینی میکادو را از یخچال بیرون می آوریم و یک قاشق مرباخوری روغن مایع را به همراه شکلات تخته ای در درون ظرفی مناسبی می ریزیم و بر روی حرارت ملایم می گذاریم تا باز شوند و مخلوط این مواد را بر روی نان چهارم قرا می دهیم و میکادو را به صورت دلخواه برش می زنیم. طز تهیه شیرینی میکادو به پایان رسید.

برش دادن شیرینی میکادو

بعد از اینکه شیرینی میکادو آماده شد می توانید آن را با پودر پسته و یا پودر نارگیل و … تزیین کنید و در ظرف مناسبی شرینی ها را بچینید و برای پذیرایی در مجالس نذری و ختم  از آن ها می توانید استفاده کنید.

آموزش تهیه شیرینی میکادو با آرد نخودچی

شیرینی میکادو همچون شیرینی نارگیلی بدون فر می باشد که پخت آن نیازی به فر ندارد و با چند دستور مختلف می توان این شیرینی را برای مراسم های عزاداری یا مجالس ترحیم تهیه کرد. در ادامه این بخش شما را با نحوه پخت این شیرینی با آرد نخودچی آشنا می کنیم که طعم متفاوت تری به این شیرینی خواهد داد.

مواد لازم:

  • آرد قنادی: دو لیوان
  • آرد نخود چی: نصف لیوان
  • پودر قند: یک لیوان
  • روغن مایع: یک و نیم لیوان
  • نان میکادو: دو بسته
  • وانیل: نصف قاشق چای خوری
  • پودر هل: نصف قاشق چای خوری
  • پودر کاکائو به دلخواه: یک قاشق چای خوری
طرز تهیه شیرینی میکادو خوشمزه

دستور پخت:

آرد سفید الک شده را درون تابه خشک بریزد و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب آرد را تفت دهید، تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس مجددا آرد رو الک کنید تا گلوله های آرد باز شوند.

اکنون باید آرد نخودچی را داخل تابه بریزید و تفت دهید البته با حرارت کم، زیرا این آرد سریع می سوزد. آرد نخودچی را نیز الک کنید و با آرد سفید مخلوط کنید و مجددا روی حرارت بگذارید و پودر هل و وانیل را به آن بیفزایید.

پودر قند الک شده را به مواد اضافه نمایید و سریع آن را به هم بزنید، سریعا روغن را بیفزایید، البته روغن نباید یک جا ریخته شود و بهتر است به تدریج این کار را انجام دهید.

مواد را کمی تفت دهید و همین که سرخ شد از روی حرارت بردارید تا بیش از حد روی گاز باقی نماند. در صورت تمایل می توانید پودر کاکائو الک شده را به نیمی از این مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.

پس از کمی خنک شدن، مواد روی نان میکادو بمالید تا سطح آن یکدست گردد، لایه بعدی از نان میکادو را روی مواد بگذارید و مجددا سطح نان میکادو را آغشته به مواد نمایید(هر لایه نان میکادو را که روی مواد قرار می دهید خوب فشار دهید).

میزان موادی که روی نان میکادو باید کم باشد و همین که لایه های میکادو به یکدیگر بچسبد کفایت می کند. پس از گذشت نیم ساعت می توانید میکادو ها را در ابعاد مستطیلی شکل کوچک برش بزنید و میل نمایید.

نکته: برای کیپ شدن نان میکادوها به هم می توانید طرف مربعی شکل نان میکادو را بر روی طرف لوزی شکل میکادو قرار دهید.

اشتراک گذاری

یک نظر دهید