ژله یکی از پرطرفدارترین دسرهااست و کمتر کسی آن را دوست ندارد. این دسر انواع متنوعی دارد که ژله با شیر یکی از آنها است. این دسر مقوی و خوشمزه را میتوانید بهراحتی در منزل تهیه و نوش جان کنید. برای دیدن آموزش طرز تهیه ژله با شیر، با مجله سیروان همراه باشید.
برای تهیه ژله رنگین کمان، ژله های چند رنگ و… می توان از بستنی و یا شیر استفاده نمود و از این طریق ژله ایی شیک و مجلسی داشت. قبلا روشی خاص و امتحان شده برای تهیه ژله بستنی چند رنگ را مطرح نموده ایم، حال می خواهیم به ارائه دو آموزش طرز تهیه ژله با شیر بپردازیم که مطمئنا می تواند یکی از محبوب ترین ژله ها برای مهمانی ها و مجالس باشد. در ادامه همراه ما باشید و از دستور تهیه ژله با شیر با دو روش مجزا نهایت استفاده را ببرید.
مواد لازم :
پودر ژله دلخواه : یک بسته
شیر : یک و نیم پیمانه
طرز تهیه ژله با شیر مجلسی :
ابتدا پودر ژله را داخل ظرف مناسبی ریخته و شیر سرد و یا شیری که با محیط هم دما می باشد را به آن اضافه کنید و هم بزنید. حال ظرف حاوی ژله و شیر را روی حرارت غیر مستقیم (مثل درب کتری) و یا داخل ماکروفر قرار دهید تا ذرات ژله کاملا حل شود و مخلوط یکدستی داشته باشید.
در این مرحله قالب مناسب را چرب نموده و ژله تهیه شده را داخل آن بریزید و در یخچال قرار دهید تا بعد از گذشت سه الی چهار ساعت ژله ساده کاملا ببندد و آماده سرو گردد.
سپس ژله را از قالب جدا کرده و تزیین نمایید.
اما در صورتی که قصد دارید ژله ایی چند رنگ داشته باشید بهتر است از روش دیگری استفاده نمایید که در ادامه معرفی می نماییم.
مواد لازم :
پودر ژله : یک بسته
آب جوش : یک لیوان
شیر : یک چهارم لیوان
طرز تهیه ژله شیری دو رنگ :
برای تهیه این نوع ژله ابتدا یک بسته پودر ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و به روش بن ماری حل نمایید. سپس آن را نصف نمایید و نیمه ابتدایی را داخل قالب ریخته و در یخچال قرار دهید. باقیمانده ژله را در محیط آشپزخانه قرار دهید تا کاملا خنک شود، سپس یک چهار لیوان شیر سرد را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یک دست شود. ژله اولی را از یخچال خارج نمایید و بعد از اطمینان از نیم بند شدن آن، ژله ایی را که با شیر ترکیب نموده اید داخل آن بریزید و مجددا در یخچال قرار دهید.
برای تهیه ژله چند رنگ، این روش را با چند نوع ژله مختلف انجام دهید و ژله ها را بعد از نیم بند شدن ژله قبلی، روی آن بریزید.
نکته : هم دما نبودن شیر و ژله حل شده باعث بریده شدن این نوع ژله می شود. برای نتیجه گیری بهتر، لازم است که ژله حل شده در آب جوش به دمان محیط رسیده باشد، شیر نیز سرد و یا هم دما با محیط باشد.
امیدواریم طرز تهیه ژله با شیر که در این مطلب ارائه دادیم مورد توجه شما دوستان قرار گرفته باشد و این ژله زیبا و خاص را تهیه نموده و از نوش جان کردن آن در کنار اعضا خانواده لذت ببرید