ماهی سالمون ( ماهی آزاد ) از انواع ماهی ها با خواص بیشمار است و گوشت این نوع ماهی نسبت به گوشت بقیه ماهی از چربی و کلسترول زیادی برخودار است. در ادامه این مطلب طرز تهیه ماهی سالمون با سس سالسا را مشاهده خواهید کرد که امیدواریم از پخت این غذای خوشمزه در منزل نهایت لذت را ببرید.
میگو و ماهی از انواع غذاهای دریایی خوشمزه و پر خاصیت هستند که بهتر است کدبانوهای عزیز از پخت این نوع غذاها در منزل غافل نشوند. میگو پفکی و ماهی سالمون از خوشمزه ترین غذاهای دریایی هستند و شما می توانید این غذاهای پرخاصیت و مقوی را در برنامه غذایی تان قرار دهید.
مواد لازم
- ماهی سالمون : ۴ تکه
- سس سویا : یک قاشق غذاخوری
- روغن زیتون : دو قاشق غذاخوری
- عسل : ۲ قاشق غذاخوری
- کنسرو ذرت : یک عدد
- گشنیز خرد شده : ۱/۴ پیمانه
- پیازچه : یک عدد
- آبلیمو : یک قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی : یک عدد
- نمک و فلفل : به میزان لازم
- کنجد : به میزان لازم
طرز تهیه ماهی سالمون با سس سالسا
برای پخت این غذای دریایی خوشمزه ابتدا ماهی سالمون را تمیز کنید.
ماهی تمیز شده را در اندازه های دلخواه خود تکه تکه کنید .
در ظرف در بسته مناسبی آبلیمو و عسل و سس سویا را با یکدیگر ترکیب کنید.
تکه های ماهی را داخل سس قرار دهید و در صورت تمایل روی ماهی مقداری کنجد بپاشید سپس درب ظرف را ببندید و ظرف حاوی فیله های ماهی را درون یخچال قرار دهید تا فیله های ماهی مزه دار شوند.
در مرحله بعدی طرز تهیه ماهی سالمون بعد از گذشت نیم ساعت ظرف ماهی را از درون یخچال بیورن آورید و در تابه ای مناسب مقداری رغن بریزید.
تابه را روی شعله گاز با حرارت ملایم بگذارید و اجازه دهید تا روغن داغ شود سپس تکه های ماهی سالمون را درون تابه بیندازید تا سرخ و طلایی شوند.
در صورت تمایل می توانید این ماهی را در فر نیز بپزید که در این صورت باید فیله های ماهی را درون قالب قر بچینید و سپس قالب فر را در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا فیله های ماهی کبابی شوند.
در مرحله آخر دستور پخت ماهی سالمون در تابه ای مناسب مقداری زیادی روغن بریزید و کنسرو ذرت را در تابه بریزید تا سرخ شود.
سپس کنسرو ذرت تفت داده شده را در ظرف مناسبی بریزید و گشنیز و پیازچه خرد شده را به همراه گوجه فرنگی خرد شده به کنسرو ذرت تفت داده شده اضافه کنید و همه این مواد را هم بزنید تا با یکدیگر مخلوز شوند و در پایان مقداری نمک و فلفل به سس سالسا اضافه کنید.
در طرز تهیه ماهی سالمون بعد از سرخ و یا کبابی کردن فیله های ماهی سالمون آن ها را در ظرف مناسبی برای سرو بکشید و با کمک روش های تزیین ماهی این ماهی خوشمزه را تزیین کنید و همراه با سس سالسا ماهی سالمون را میل کنید و از طعم و مزه بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید.