طرز تهیه ترشی انار خوش طعم و خوشمزه

0

یکی از خوشمزه ترین انواع ترشی که در فصل پاییز تهیه می شود ترشی انار است شما می توانید این نوع ترشی را در منزل تهیه کنید و برای پذیرایی از مهمان ها در مجالس عصرانه و یا نهار از این ترشی ملس و خوش طعم استفاده نمایید. در ادامه این مطلب طرز تهیه ترشی انار و لبو را به همراه نکات طلایی برای ایجاد طعم ایده آل به شما عزیزان آموزش می دهیم. 

ترشی لبو و ترشی انار و ترشی فلفل سبز از انواع ترشی های خوشمزه و خوش طعم هستند و شما می توانید این نوع ترشی ها را در منزل تهیه کنید و این ترشی های لذیذ را در کنار غذاهای گوشتی و انواع پلو و ماکارونی و … میل کنید.

دستور تهیه ترشی انار

مواد لازم

  • دانه انار : یک کیلوگرم
  • آب انار : یک لیتر
  • لبو پخته شده و رنده شده : 500 گرم
  • سرکه : یک لیوان
  • پودر گشنیز : دو قاشق غذاخوری
  • پودر گلپر : یک قاشق غذاخوری
  • سیاه دانه : دو قاشق غذاخوری
  • پودر فلفل قرمز : یک قاشق چایخوری
  • نمک : به مقدار لازم

طرز تهیه ترشی انار و لبو در منزل

برای تهیه ترشی انار ابتدا انار را درون ظرف مناسبی دانه کنید.

دانه کردن انار

سپس 1/2 قاشق غذاخوری نمک به انارهای دانه شده اضافه نمایید و دانه های انار را به مدت 6 ساعت درون ظرف دربسته ای نگه دارید تا به خوبی نرم شوند.
در مرحله بعدی طرز تهیه ترشی انار لبوها را بشویید و پوست آن ها را بگیرد و رنده کنید سپس لبوهای رنده شده را به همراه سرکه درون قابلمه ای مناسبی بریزید تا پخته و شبیه به مارمالاد شوند.

جوشاندن لبو با سرکه

درون قابلمه ای دیگر سرکه و آب انار را بریزید و به مدت 5 دقیقه سرکه و آب انار را بجوشانید سپس لبو پخته و دانه های انار را به محلول سرکه و آب انار اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد ترشی به مدت دو دقیقه دیگر نیز بجوشند و بعد از مدت زمان ذکر شده قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید و اجازه دهید تا ترشی انار سرد شود سپس پودر گشنیر و پودر گلپر و سیاه دانه و پودر فلفل قرمز را به ترشی اضافه کنید.

ترشی انار خوشمزه و خوش رنگ

در مرحله آخر دستور تهیه ترشی انار بعد از اضافه کردن ادویه ها ترشی را درون ظرف شیشه ای درب داری بریزید و درب ظرف را محکم ببندید سپس ترشی انار را درون یخچال قرار دهید و بعد از گذشت 7 روز این ترشی را استفاده کنید.

دستور تهیه ترشی انار

دستور تهیه ترشی انار در منزل

 

فوت و فن های طلایی در دستور تهیه ترشی انار

  • در طرز تهیه ترشی انار می توانید از کلم و فلفل و هویج نیز استفاده کنید.
  • می توانید ادویه ها را در هنگام سرو به این ترشی اضافه کنید و در زمان تهیه ترشی به آن ادویه ای اضافه نکنید تا ترشی خوشرنگ تر شود.
  • برای جوشاندن سرکه از ظروف لعابی و استیل و یا شیشه ای استفاده کنید و تا حد امکان از جوشاندن سرکه در ظرف های مسی و روی و آلمینیوم خودداری کنید.
  • برای خوش طعم کردن ترشی انار می توانید از سیب و لبو رنده شده استفاده نمایید.
  •  می توانید میزان نمک این ترشی را با توجه به ذائقه تان زیاد و یا کم کنید.

طرز تهیه ترشی انار در منزل

در این مطلب با طرز تهیه ترشی انار در منزل آشنا شدید که امیدواریم از طعم بی نظیر این ترشی خوشمزه نهایت لذت را ببرید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش تهیه انواع ترشی های مختلف به بخش مربا و ترشی جات مجله سیروان مراجعه کنید.

اشتراک گذاری

یک نظر دهید