طرز تهیه کیک یزدی فوق العاده عالی و نکات طلایی پخت آن

0

کیک یزدی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار است اغلب خانم ها تمایل دارند این کیک خوش طعم را در منزل بپزند, در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک یزدی را به صورت مرحله به مرحله به مشا همراهان عزیز و گرامی آموزش می دهیم.

کیک ها با طعم ها و روش های مختلفی نظیر کیک کشمشی و کیک گردویی و کیک شکلاتی و کیک یزدی و … پخته می شوند و شما می توانید این نوع کیک ها را در منزل برای مناسبت های خاص بپزید و از طعم بی نظیر آن ها نهایت لذت را ببرید.

دستور پخت کیک یزدی در خانه

مواد لازم

  • روغن مایع : ۲/۳ لیوان
  • آرد : ۱٫۵ لیوان
  • شکر : ۲/۳ لیوان
  • شیر ولرم و یا ماست : نصف لیوان
  • گلاب : دو قاشق غذاخوری
  • پودر هل : دو قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
  • تخم مرغ : دو عدد

مواد لازم برای تهیه کیک یزدی

طرز تهیه کیک یزدی خوشمزه

ابتد فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا به خوبی داغ شود سپس تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی بشکنید و آن ها را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه به کمک همزن به خوبی هم بزنید.

بعد از هم زدن تخم مرغ ها شکر را به آن ها اضافه کنید و مخلوط شکر و تخم مرغ را آنقدر هم بزنید تا شکر به خوبی حل شود و مایه یکدستی از مخلوط این مواد حاصل شود.

مخلوط تخم مرغ و شکر

در مرحله بعدی دستور پخت کیک یزدی روغن مایع را به مایه کیک اضافه کنید و مایه کیک را به مدت ۱ دقیقه هم بزنید.

اضافه کردن روغن به مایه کیک یزدی

سپس ماست را به مایه کیک اضافه کنید و مخلوط ماست و مایه کیک یزدی را به مدت یک دقیقه هم بزنید.

اضافه کردن ماست به مایه کیک

در این مرحله از طرز تهیه کیک یزدی گلاب را به مواد کیک اضافه کنید و مخلوط مواد را به مدت چند ثانیه هم بزنید.
آرد و بیکینگ پودر و پودر هل را به مدت سه بار الک کنید و مخلوط آرد را در چند مرحله به مایه کیک اضافه کنید و با کمک لیسک و به آرامی مایه کیک را هم بزنید تا مایه یکدست شود.

اضافه کردن آرد الک شده به مایه کیک یزدی مایه کیک یزدی
در مرحله آخر دستور پخت کیک یزدی درون قالب کیک یزدی و یا قالب مافین را کپسول کاغذی قرار دهید.

قالب کیک یزدی

حدود ۲/۳ از حجم قالب را با کمک مایه کیک یزدی پر کنید.

طرز تهیه کیک یزدی

در صورت تمایل روی مایه کیک مقداری کنجد بریزید.

کیک یزدی

سپس قالب های کیک را درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا روی کیک ها طلایی شوند و به خوبی پخته شوند.

کیک یزدی پخته شده

           دستور پخت مرحله به مرحله کیک یزدی

نکات طلایی برای پخت این کیک

۱٫ برای پخت کیک یزدی باید فر را از قبل به خوبی گرم کنید.
۲٫ مدت زمان لازم برای پخت کیک یزدی ۳۰ دقیقه است ولی توجه داشته باشید که باید روی کیک یزدی ها طلایی شود سپس آن ها را از فر بیرون آورید.
۳٫ اگر تمایل دارید که روی کیک یزدی ها بعد از پخت ترک بردارد باید یک قاشق را درون روغن مایع فرو ببرید سپس روی مایه های کیک ریخته شده در قالب کیک را به صورت + علامت بزنید توجه داشته باشید که باید برای هر بار علامت زدن روی مایه های ریخته شده در قالب قاشق را به صورت جداگانه در روغن مایع فرو ببرید.
۴٫ می توانید در صورت تمایل بعد از ریختن مایه کیک بزدی در قالب روی مایه کیک مقداری کنجد بریزید.
۵٫ اگر تمایل دارید که در طرز تهیه کیک یزدی از ماست و یا شیر پرچرب استفاده کنید باید میزان روغن را به نصف لیوان کاهش دهید.
۶٫ اگر تمایل دارید که کیک یزدی پوک و خوشمزه تر شود بهتر است در دستور پخت کیک یزدی از ماست استفاده کنید.

کیک یزدی

در این مطلب با طرز تهیه کیک یزدی و فوت و فن های طلایی در پخت این نوع کیک آشنا شدید شما می توانید با کمک این مطلب آموزشی کیک یزدی های خوشمزه و خوش طعمی را در منزل بپزید و از طعم بی نظیر این کیک ها نهایت لذت را ببرید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش پخت انواع کیک کلیک کنید.

اشتراک گذاری

یک نظر دهید