طرز تهیه خورش قورمه سبزی خوشمزه و لذیذ

0

خورش قورمه سبزی از انواع خورش های محبوب و پرطرفدار ایرانی است که با روش های مختلفی پخته می شود در ادامه این مطلب طرز تهیه خورش قورمه سبزی خوشمزه به همراه فوت و فن های طلایی برای ایجاد طعم ایده آل را مشاهده خواهید کرد.

خورش های ایرانی انواع مختلفی دارند و دارای طعم های بی نظیری هستند؛ خورش کرفس و خورشت قورمه سبزی از انواع خورشت های خوش طعمی هستند که شما می توانید این نوع خورش ها را برای پذیرایی از مهمانی هایتان در مهمانی های کوچک و دورهمی های خانوادگی در منزل بپزید.

دستور پخت مرحله به مرحله خورش قورمه سبزی

مواد لازم

  • گوشت خورشتی گوسفند و یا گوساله : ۴۰۰ گرم
  • پیاز متوسط : ۱ عدد
  • سبزی قورمه سبزی ( تره و گشنیز و شنبلیله و جعفری ) :۴۰۰ گرم
  • زعفران دم کرده : به میزان لازم
  • روغن : به میزان لازم
  • فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
  • نمک : به میزان لازم
  • کره : ۲۵ گرم
  • آب جوش : ۷ لیوان
  • لوبیا قرمز : ۱۰ قاشق غذاخوری
  • لیمو عمانی : ۶ عدد

طرز تهیه خورش قورمه سبزی خوشمزه در منزل

برای پخت خورشت قورمه سبزی ابتدا لوبیا قرمز را در مقداری آب سرد خیس کنید تا نفخ لوبیا از بین برود و در طول این مدت چند بار آب لوبیا را عوض کنید سپس لیمو عمانی ها را به کمک چنگال سوراخ کنید و آن ها را در مقداری آب سرد قرار دهید تا تلخی لیموها گرفته شود.

سوراخ کردن لیمو عمانی
در مرحله بعدی طرز تهیه قورمه سبزی پیاز را به شکل نگینی خرد کنید و سپس پیاز های خرد شده را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شوند.

تفت دادن پیاز

بعد از سرخ شدن پیاز ها گوشت را به آن ها اضافه کنید تا روی حرارت ملایم گوشت آب بیندازد بعد از کشیده شدن آب گوشت فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه کنید و به مدت چند دقیقه دیگر گوشت را به همراه پیاز و ادویه ها تفت دهید.

تفت دادن گوشت و پیاز

سپس آب لوبیا قرمز را دور بریزید و لوبیا قرمز ها را به گوشت اضافه کنید و ۷ لیوان آب درون قابلمه بریزید.

اضافه کردن لوبیا به خورش قورمه سبزی

در این مرحله از طرز تهیه خورش قورمه سبزی زعفران دم کرده را نیز به خورش اضافه کنید و شعله گاز را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا گوشت و لوبیا نیم پز شود.
سبزی های خرد شده قورمه سبزی را در تابه ای مناسب با مقداری روغن به خوبی تفت دهید تا رنگ سبزی ها تیره شود.

خرد کردن سبزی قورمه سبزی سرخ کردن سبزی قورمه سبزی

بعد از نیم پز شدن گوشت و لوبیا سبزی ها را به خورش اضافه کنید و بعد از گذشت ۳۰ دقیقه لیمو عمانی را به همراه کره و نمک و آبلیمو ترش به خورش قورمه سبزی بیفزایید و درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا خورشت به مدت ۳۰ دقیقه دیگر نیز بپزد.

دستور پخت خورش قورمه سبزی

در مرحله آخر دستور پخت خورش قورمه سبزی دو قالب یخ کوچک درون قابلمه خورش بیندازید و درب قابلمه را دوباره بگذارید و شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید تا خورش به مدت ۲۰ دقیقه دیگر بپزد و به خوبی جا بیفتد.

اضافه کردن لیمو عمانی و سبزی به خورش قورمه سبزی فون و فن های طلایی برای پخت بهتر خورش قورمه سبزی

طرز تهیه خورش قورمه سبزی در منزل

فوت و فن های طلایی در پخت قورمه سبزی

  • در اندازه سبزی های قورمه سبزی باید تناسب را رعایت کنید زیرا استفاده بیش از حد تره طعم خورش را تند می کند و استفاده بیش از حد شنبلیله باعث تلخ شدن طعم خورش می شود.
  • برای لعاب دادن خورشت قورمه سبزی می توانید از اسفناج نیز برای پخت این خورشت استفاده کنید.
  • در طرز تهیه خورش قورمه سبزی می توانید از لوبیا چشم بلبی به جای لوبیا قرمز استفاده کنید.
  • اضافه کردن یخ به قورمه سبزی باعث می شود تا خورش به خوبی جا بیفتد.

خورش قورمه سبزی

  • آب خورشت را از همان ابتدا به آن اضافه کنید.
  • برای جا افتادن بهتر خورشت قورمه سبزی باید سبزی ها را به شکل خیلی ریز خرد کنید.
  • می توانید در تهیه قورمه سبزی از عصاره مرغ نیز استفاده کنید.
  •  قبل از اضافه کردن چاشنی ها به خورش از پخت کامل لوبیا و گوشت مطمئن شوید.
  • خورشت قورمه سبزی معمولا به همراه برنج زعفرانی و سالاد شیرازی و دوغ و انواع ترشی سرو می شود.

طرز تهیه خورشت قورمه سبزی

در این مطلب با طرز تهیه خورش قورمه سبزی آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این خورش خوشمزه در منزل نهایت لذت را ببرید شما می توانید بعد از پخت قورمه سبزی آن را در ظرف مناسبی بریزید و با کمک روش های تزیین خورشت قورمه سبزی این خورش لذیذ را به زیبایی تزیین کنید.

اشتراک گذاری

یک نظر دهید