طرز تهیه ناگت مرغ بسیار خوشمزه و لذیذ در خانه

0

ناگت مرغ یکی از انواع غذهای ملل خوشمزه و مقوی است که می توانید آن را با سینه و یا ران مرغ طبخ کنید. امروزه خیلی از افراد هستند که زمان زیادی برای آشپزی ندارند و ترجیح میدهند غذاهای حاضری و آماده از بیرون تهیه کنند انواع ناگت ها یکی از غذاهایی ایست که خیلی ها آن را گزینه ی خوبی برای یک غذای سریع و خوشمزه میدانند که البته اشتباه هم نمی کنند.  ناگت مرغ، ناگت گوشت، ناگت سبزیجات و ناگت میگو انواع مختلفی از ناگت هستند که درست کردن آنها در منزل کار سختی نیست. در ادامه مطلب همراه ما باشید تا طرز تهیه ناگت مرغ را به همراه نکاتی برای ایجاد طعم ایده آل به شما عزیزان آموزش دهیم.

ناگت مرغ را می توانید با گوشت مرغ چرخ کرده نیز طبخ کنید اگر شما لاغر هستید می توانید این نوع غذا را در کنار سیب زمینی سرخ کرده و همراه با پنیر پیتزا میل کنید به این ترتیب کالری زیادی را به بدن خود می رسانید. ناگت مرغ برای افرادی که فشار خون دارند بسیار مناسب است و برای طبخ این نوع غذا برای این دسته از افراد باید ناگت را کم نمک طبخ کنید.

روش طبخ ناگت در منزل

مواد لازم

  • مرغ چرخ کرده : ۱ کیلو ( سیه و یا ران مرغ )
  • پیاز : ۲ عدد
  • سیر : ۵ حبه
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
  • تخم مرغ : ۴ عدد
  • کنجد : ۶ قاشق غذاخوری
  • پودر سوخاری : دو پیمانه
  • پفک : ۲ بسته
  • پنیر پیتزا : ۳۰۰ گرم
  • زعفران : ۱/۴ قاشق غذاخوری
  • روغن مخصوص سرخ کردنی : به میزان لازم

روش تهیه ناگت مرغ

برای ساخت ناگت مرغ در مرحله اول ابتدا گوشت مرغ را به خوبی چرخ کنید.

مرغ چرخ کرده

پنیر پیتزا و سیر و پیاز را به خوبی رنده کنید سپس مرغ چرخ کرده را در درون ظرف مناسبی بریزید و سیر و پیاز و پنیر پیتزا و نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و به خوبی این مواد را باهم مخلوط کنید می توانید این مواد را در درون غذا ساز نیز بریزید و به مدت ۲ دقیقه این مواد را در درون غذا ساز باهم مخلوط کنید تا مواد ناگت مرغ به شکل چسبنده در آیند سپس به مدت ده دقیقه مواد را در درون یخچال قرار دهید.

مواد ناگت مرغ در مرحله بعدی پفک ها را به خوبی له کنید و کنجد را با پفک مخلوط کنید . تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی بریزید و آن ها را به خوبی هم بزنید سپس زعفران آب کرده را به تخم مرغ ها اضافه کنید.

هم زدن تخم مرغ بعد از مدت زمان ذکر شده مواد ناگت را از درون یخچال بیرون بیاورید و مقداری از مواد را بردارید و به فرم دلخواهتان مواد ناگت را فرم دهید و در مقداری پودر سوخاری ناگت را بغلطانید سپس ناگت مرغ فرم داده شده را در درون تخم مرغ غلطانده و در مرحله بعدی طرز تهیه ناگت مرغ آن را در به مخلوط پفک و کنجد آغشته کنید. تا وقتی که مواد ناگت تمام شود تمامی این مراحل را تکرار کنید.

آموزش طرز تهیه ناگت مزغ خانگیدر قابلمه ای مناسب مقداری روغن مایع بریزید و قابلمه را بر روی شعله گاز قرار دهید بعد از این که روغن به خوب داغ شد مواد فرم داده شده ناگت را در درون روغن بیاندازید تا به خوبی سرخ شوند. بهتر است که ناگت مرغ را با شعله ملایم گاز سرخ کنید تا به خوبی مغز پخت شود.

طرز تهیه ناگت مرغ خوش طعم و لذیذ

نکاتی برای ایجاد طعم ایده آل ناگت مرغ

  1. می توانید ناگت را بدون استفاده از پنیر پیتزا نیز طبخ کنید. اگر می خواهید ناگت را به صورت کوکو طبخ کنید بهتر است که در روش تهیه ناگت از پنیر فتا استفاده کنید. و اگر می خواهید ناگت مرغ را با طعم متفاوتی تهیه کنید از پنیر گودا در طرز تهیه ناگت مرغ استفاده کنید. استفاده از پنیر پیتزا در طبخ ناگت مرغ باعث کش دار شدن ناگت مرغ می شود.
  2. اگر می خواهید گوشت چرخ کرده مرغ به دست های شما نچسبد می توانید هنگام فرم دادن مواد ناگت مرغ دست های خود را به کمک آب کمی نمناک کنید.
  3. می توانید در روش تهیه ناگت مرغ از پودر آویشن و پودر سیر و فلفل قرمز نیز استفاده کنید.
  4. می توانید برای خوش طعم کردن ناگت ها به مواد ناگت عصاره گوشت مرغ نیز اضافه کنید.
  5. می توانید این غذا را همراه با سالاد کاهو و سیب زمینی سرخ کرده میل کنید.
  6. ناگت ها را حتما با روغن مخصوص سرخ کردنی سرخ کنید.
  7. اگر می خواهید ناگت ها را آماده کنید ولی در زمان دیگری آن ها را سرخ کنید ظرف پلاستیکی مناسبی را برای نگه داشتن انتخاب کنید و کف ظرف را آرد بپاشید و ناگت های مرغ را در ظرف پلاستیکی بچینید.

طبخ ناگت مرغ با طعم ایده آل

طرز تهیه ناگت مرغ و قارچ سوخاری

در ادامه دستور پخت ناگ مرغ، دستور دیگری از پخت این غذای خوشمزه و لذیذ را در اختیارتان قرار می دهیم که امیدواریم بعد از آشنایی با روش آماده سازی و پخت آن به راحتی در منزل تهیه کنید و از سرو این غذا در کنار خانواده لذت ببرید.

مواد مورد نیاز

  • فیله یا سینه مرغ/ ۵ تیکه (حدوداً ۲۵۰ گرم)
  • پیاز/ یک عدد متوسط
  • پودر سوخاری/ به میزان لازم
  • نمک، فلفل، پودر سیر و ادویه جات/ به مقدار لازم
  • آرد/ به مقدار لازم
  • شیر/ ۳ قاشق
  • تخم مرغ/ یک عدد

مواد لازم برای قارچ سوخاری

  • قارچ/ ۵۰۰ گرم
  • آرد سوخاری/ به میزان لازم

روش تهیه ناگت مرغ و قارچ

آموزش تهیه ناگت مرغ و قارچ

در ابتدا لازم است، سینه مرغ را داخل میکسر قرار داده و میکس کنید و سپس پیاز را به آن اضافه کنید، سپس ادویه جات مختلف را بیافزایید و دوباره مخلوط کنید

سپس به مقدار یک گلوله از مخلوط بردارید و در پودر سوخاری آغشته کنید و سپس آن را داخل روغن سرخ کنید.

اکنون در این مرحله، دستور تهیه مایع بنیه را در اختیارتان قرار می دهیم؛ مخلوطی از شیر و آرد را تهیه کنید و بعد تخم مرغ را اضافه کنید و خوب هم بزنید، بهتر است مقدار آرد به اندازه ای باشد که غلظت آن مانند مایع کیک و یا سس سفید باشد و نریزد.

در مرحله بعدی قارچ ها را خوب بشویید و از وسط چهار قاچ کنید. سپس آنها را داخل مایع بنیه بغلطانید، سپس به پودر سوخاری آغشته کنید و در آخر درون روغن با حرارت زیاد سرخ کنید.

اشتراک گذاری

یک نظر دهید