طرز تهیه پیتزا توپی خوشمزه و محبوب

1

پیتزا توپی روش جدیدی برای پخت انواع پیتزاها است که اولین بار از این روش در کشور ایتالیا استفاده شد و امروزه نیز در کشور ایران از این روش برای پخت پیتزاهای مختلف استفاده می شود. در ادامه این مطلب طرز تهیه پیتزا توپی را به صورت مرحله به مرحله به شما عزیزان آموزش می دهیم. 

پیتزا از انواع غذاهای محبوب و پرطرفدار است که با انواع سبزیجات و خمیر پیتزا و پنیر پیتزا تهیه می شود و شما می توانید برای پخت پیتزاهای مختلف از انواع روش ها نظیر پیتزا رولی و پیتزا قیفی و پیتزا توپی استفاده کنید.

پیتزا توپی

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا

  • آرد : ۵ لیوان
  • آب ولرم : دو لیوان
  • نمک : به میزان لازم
  • خمیر مایه : یک قاشق مرباخوری
  • روغن زیتون : دو قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه پیتزا

  • سوسیس : ۱۶ ورق
  • پنیر پیتزا : ۲۵۰ گرم
  • ریحان خشک : به میزان لازم
  • پودر سیر : به میزان لازم
  • آویشن : به مقدار لازم
  • پاپریکا : به میزان لازم
  • روغن زیتون : یک قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه سس گوجه فرنگی

  • پیاز : یک عدد
  • سیر : ۳ حبه
  • گوجه فرنگی : ۴ عدد
  • شکر : به میزان لازم
  • فلفل سیاه : به میزان لازم
  • نمک : به میزان لازم
  • روغن زیتون : به میزان لازم
  • ریحان : ۵ برگ

طرز تهیه پیتزا توپی در منزل

برای تهیه پیتزا توپی ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا به خوبی داغ شود سپس سس گوجه فرنگی را درست کنید. برای تهیه سس روغن زیتون را درون ظرفی مناسب بریزید و ظرف را روی حرارت گاز قرار دهید و بعد از اینکه روغن مقداری گرم شد پیازها را درون روغن بریزید و تفت دهید سپس شکر و نمک و سیر ریز خرد شده و فلفل سیاه و آب گوجه فرنگی صاف شده را به پیازهای تفت داده شده بیفزایید و بعد از کشیده شدن آب سس ظرف را از روی حرارت گاز بردارید و ریحان خرد شده را به سس گوجه فرنگی اضافه کنید.

سس گوجه فرنگی

سس را درون ظرف مناسبی بریزید تا به خوبی سرد شود.

سس گوجه فرنگی
در مرحله بعدی طرز تهیه پیتزا توپی درون کاسه ای مناسب مقداری آب ولرم بریزید و خمیر مایه و شکر را به آب اضافه کنید.

طرز تهیه خمیر پیتزا

درون کاسه ای دیگر آرد و نمک را بریزید و وسط آرد را گود کنید و خمیر مایه را وسط آرد بریزید و مخلوط آرد و خمیر مایه را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید و درون کاسه ای مناسب مقداری روغن زیتون بریزید و خمیر پیتزا را درون کاسه قرار دهید و روی خمیر را به مدت یک ساعت بپوشانید.

خمیر پیتزا
در مرحله بعدی طرز تهیه پیتزا توپی بعد از گذشت یک ساعت روی خمیر را باز کنید سپس خمیر را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید و روی سطح کار را آرد پاشی کنید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید و با کمک وردنه خمیرها را باز کنید.

خمیر پیتزا

روی هر یک از خمیر سس گوجه فرنگی را بمالید و ۲ برش سوسیس و مقداری پنیر پیتزا روی سس گوجه فرنگی قرار دهید.

روش تهیه پیتزا توپی

خمیر را به شکل توپ ببندید و همه خمیرها را به همین روش درست کنید و درون سینی فر قرار دهید.

پیتزا توپی
در مرحله آخر طرز تهیه پیتزا توپی درون ظرفی مناسب ریحان خشک و پودر سیر و آویشن و پاپریکا را با یکدیگر مخلوط کنید و ابتدا با کمک فرچه ای مناسب مقداری روغن زیتون روی خمیرها بمالید سپس مخلوط ادویه جات را روی خمیر پیتزا بریزید و سینی فر را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا پیتزاها به خوبی پخته شوند.

طرز تهیه پیتزا توپی

بعد از مدت زمان ذکر شده سینی فر را از درون فر بیرون آورید و پیتزاهای آماده شده را در ظرف مناسبی برای سرو قرار دهید و با کمک روش های تزیین پیتزا این پیتزای خوشمزه را تزیین کنید.

تزیین پیتزا توپی

در این آموزش با طرز تهیه پیتزا توپی آشنا شدید که امیدواریم از پخت این پیتزا در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

اشتراک گذاری

1 دیدگاه

یک نظر دهید