پنکیک موزی از انواع کیک و شیرینی است که طعم و شکل فوق العاده آن هر کوچک و بزرگی را به سمت خود می کشاند و با ذائقه ی خانواده های ایرانی همراه است .طریقه آماده کردن این پنکیک خوشمزه کدبانوها را فرا میخواند تا برای دلبندانشان صبحانه و میان وعده ای مقوی و سالم آماده کنند.ما در این مطلب شما را با طرز تهیه پنکیک موزی آشنا خواهیم کرد.
مواد اولیه پنکیک موزی:
- کره : ۳۰ گرم
- آرد : ۱ پیمانه
- شیر : ۱ پیمانه
- تخم مرغ : ۱عدد
- موز : ۳ عدد
- بکینگ پودر : ۱ قاشق مربا خوری
- وانیل :نوک قاشق چای خوری
- شکر : ۱ قاشق غذا خوری
- نمک : نوک قاشق چای خوری
طرز تهیه پنکیک موزی :
ابتدا تخم مرغ و شکر را به کمک همزن مخلوط میکنیم تا کرم رنگ شده و شکر کاملا حل شود سپس وانیل را اضافه کرده ومواد را مخلوط میکینم
کره که به دمای محیط رسیده را به همراه شیر به مواد اضافه میکنیم و با کمک همزن مخلوط میکنیم.پس ازآن آرد،بکینک پودر و نمک را الک کرده و به مواد مخلوط شده اضافه میکنیم.
مخلوط را به میزانی هم میزنیم که آرد کاملا حل شده و مواد آماده شده یکنواخت شوداینک موزها را به کمک چنگال پوره میکنیم.پوره موز را به مایه پنکیک اضافه کرده و کاملا هم میزنیم.
درون تابه مناسبی مقداری کره یا روغن ریخته و روی شعله قرار میدهیم تا داغ شود و سپس از مایه پنکیک مقداری برداشته و درون تابه میریزیم وکمی پخش میکنیم تا لایه نازکی به دست آید.زمانی که پنکیک ها به مرحله حباب زدن رسیدند و کمی سفت شدند برمی گردانیم تا زمانی که دو طرف به رنگ طلایی در آید.
اینک پنکیک خوشمزه و لذیذ ما آماده ی سرو است.
امیدواریم با کمک این مطلب و فرا گرفتن طرز تهیه پنکیک موزی تجربه ی بهترین ها را در کنار خانواده خود داشته باشید.