طرز تهیه ترشی انبه با طعم بی نظیر مخصوص سفره های ایرانی

0

ترشی انبه از ترشی های خوشمزه و خاص است که طعم انبه، آن را از سایر ترشی ها متمایز ساخته است. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه ترشی انبه را به دو روش متفاوت و عالی به شما عزیزان آموزش دهیم.

شما عزیزان می توانید ترشی انبه را به صورت سلیقه ای در محیط منزل تهیه کنید. طعم فوق العاده تند این ترشی در بین سایر ترشی ها ممتاز است. چون در طرز تهیه ترشی انبه از فلفل قرمز استفاده می شود. این ترشی به گونه ای است که بعد از تهیه قابل مصرف است اما بهتر است دو سه روز در یخچال قرار گیرد و بعد از آن مصرف شود.

مواد لازم

  • آب لیمو: ۲ فنجان
  • سرکه: ۵۰۰ گرم
  • انبه: ۴۰۰ گرم
  • دارچین و هل کوبیده: به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی: ۲۰۰ گرم

روش اول طرز تهیه ترشی انبه خوشمزه و عالی

همانطور که می دانید انبه از میوه های گرمسیری است. از این رو تهیه ترشی انبه بیشتر به مناطق گرمسیر کشور اطلاق می شود. این ترشی برای مزاج مردمان گرمسیر و افرادی که عاشق فلفل هستند، گزینه ایده آلی است.

طرز تهیه ترشی انبه

از یک روز قبل، انبه را با رب گوجه فرنگی و آب لیمو حل کرده و آماده کنید. ظرف شیشه ای مناسبی انتخاب کرده و هل و دارچین را به مواد داخل شیشه اضافه کنید. سرکه را نیز به ترشی اضافه کنید.

فلفل قرمز و انبه

آن گاه مواد را کاملاً به هم بزنید تا مخلوط شوند.

مخلوط انبه و فلفل قرمز

شما می توانید این ترشی را در صورت تمایل به شکل غلیظ تهیه کنید.

ترشی انبه

مواد لازم

  • انبه سبز نارس: یک کیلو
  • فلفل قرمز تند: ۳ قاشق غذاخوری
  • سرکه: به میزان کافی
  • تخم گشنیز: ۳ قاشق غذاخوری
  • سیاه دانه: ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر: نیم کیلو

روش دوم دستور تهیه ترشی انبه

قسمت انتهایی انبه را که مشکی رنگ است بیرون آورید. آن گاه آن را به چهار قسمت جدا نشده تقسیم کنید. به مدت ۳ روز در آب نمک قرار دهید تا رنگ سبز آن به تیره تبدیل شود.

خرد کردن انبهفلفل ها را در تابه بو داده و بعد از خنک شدن آسیاب کنید. انبه ها را در صافی بگذارید تا آب آن کاملاً خشک شود. در ادامه طرز تهیه ترشی انبه, تخم گشنیز را آسیاب کنید. درون شکاف انبه بریزید و روی آن سیرهای پوست کنده شده قرار دهید.

اضافه کردن تخم گشنیز و سایه دانه این ترشی از نظر تندی در حد ترشی فلفل سبز می باشد.

مراحل تهیه ترشی انبه

در انتها نیز برای تزیین ترشی می توانید سیاه دانه های بو داده را لابه لای انبه بریزید.

ترشی انبه خوشمزه

روی تمام انبه ها سرکه ریخته و در ظرف را محکم ببندید.

ترشی انبه

بعد از گذشت یکی الی دو هفته ترشی انبه شما آماده خوردن خواهد شد.

دستور تهیه ترشی انبه

از اینکه با دستور تهیه ترشی انبه همراه ما بودید، خرسندیم و امیدواریم این طرز تهیه مورد پسند شما واقع شده باشد و بتوانید آن را در محیط منزل آماده و نوش جان کنید. شما عزیزان می توانید با کلیک بر روی لینک انواع ترشی ما را با سایر مطالب مرتبط در سایت سیروان دنبال بفرمایید.

اشتراک گذاری

یک نظر دهید