طرز تهیه ادویه کاری در منزل با ساده ترین روش

0

ادویه کاری از انواع ادویه های معروف در آشپزی شرق دنیا به خصوص پاکستان و افغانستان و هندوستان محسوب می شود و امروزه اغلب کشورها از این ادویه برای پخت انواع غذاهای مختلف استفاده می کنند. در ادامه این مطلب طرز تهیه ادویه کاری به همراه نکات طلایی برای تهیه ادویه کاری را در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار می دهیم. 

سس قارچ و ادویه کاری از انواع طعم دهنده های مناسب هستند که برای پخت انواع غذاها مورد استفاده قرار می گیرند و شما می توانید این نوع طعم دهنده ها را در منزل تهیه کنید.

ادویه کاری

مواد لازم

  • زردچوبه : ۱ قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه : یک و نیم قاشق چایخوری
  • زیره سبز : ۱٫۵ قاشق چایخوری
  • خردل سیاه : ۱ قاشق چایخوری
  • تخم گشنیز : ۵ قاشق غذاخوری
  • جوزهندی : ۱/۲ قاشق چایخوری
  • زنجبیل : ۱ قاشق چایخوری
  • زیره سیاه : ۱ قاشق چایخوری
  • پودر تخم شنبلیله : ۱ قاشق چایخوری
  • برگ کاری خشک شده : چند عدد
  • فلفل قرمز : ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه ادویه کاری

طرز تهیه ادویه کاری در منزل

برای تهیه ادویه کاری ابتدا همه مواد را به صورت پودر در آورید سپس آن ها را با یکدیگر مخلوط کنید. در مرحله بعدی طرز تهیه ادویه کاری مواد ترکیب شده را مقداری تفت دهید سپس ادویه های مخلوط شده را درون ظرف شیشه ای مناسبی بریزید و درب ظرف را محکم ببندید و ظرف را در جای خشک نگهداری کنید.

روش تهیه ادویه کاری روش تهیه ادویه کاری

نکات طلایی برای تهیه ادویه کاری

  • از ادویه کاری برای پخت غذاهای تند و هندی استفاده کنید.
  • میزان مواد مخلوط شده ادویه کاری بسته به ذائقه شما دارد.
  • می توانید برخی از ادویه های بالا را از دستور تهیه ادویه کاری حذف کنید.
  • در برخی از نقاط در دستور تهیه ادویه کاری از رازیانه و پاپریکای شیرین نیز استفاده می شود.
  • یکی از اصلی ترین مواد در روش تهیه ادویه کاری فلفل قرمز است.

مراحل تهیه ادویه کاری

در این مطلب با دستور تهیه ادویه کاری در منزل آشنا شدید که امیدواریم با کمک این مطلب آموزشی بتوانید این نوع ادویه را به راحتی در منزل تهیه کنید. در صورت تمایل می توانید برای آموزش تهیه انواع دسرها کلیک کنید.

اشتراک گذاری

یک نظر دهید