طرز تهیه ناگت گوشت به همراه نکات طلایی برای پخت بهتر

0

ناگت گوشت از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است و شما می توانید این غذای فرنگی بی نظیر را در منزل به راحتی بپزید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید. در ادامه این مطلب طرز تهیه ناگت گوشت را به صورت مرحله به مرحله در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار می دهیم. 

ناگت گوشت و ناگت مرغ و چیکن فینگر از انواع غذاهای فرنگی و گوشتی خوشمزه هستند و اگر شما تمایل دارید غذاهای مقوی و سالمی را در منزل تهیه کنید بهتر است از پخت این غذاهای خوش طعم غافل نشوید.

ناگت گوشت خوشمزه و لذیذ

مواد لازم

  • گوشت چرخ کرده مخلوط گوشت گوسفند و گوساله : ۵۰۰ گرم ( گوشت بدون چربی و دو بار چرخ شده )
  • پنیر پارمزان : ۱ قاشق سوپخوری
  • پنیر موزارلا : ۱۰۰ گرم
  • سیر : ۵ حبه
  • پیاز رنده شده و آب گرفته شده : ۱ عدد متوسط
  • سس کچاپ : ۱ قاشق غذاخوری
  • سس خردل : یک قاشق غذاخوری
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل سیاه و فلفل قرمز : به میزان لازم
  • پودر سیر : به میزان لازم
  • پاپریکا : به میزان لازم
  • آرد سوخاری : به میزان لازم
  • پفک : یک بسته کوچک

 طرز تهیه ناگت گوشت در منزل

برای تهیه ناگت گوشت ابتدا پیاز و سیر را با کمک طرف ریز رنده کنید سپس آب اضافی پیاز را بگیرید و همه مواد را ذکر شده را با پیاز مخلوط کنید و ورز دهید تا مایع یکدستی ایجاد شود.

مخلوط گوشتی
درون ظرفی مناسبی یک عدد تخم مرغ را بشکنید و تخم مرغ را به خوبی هم بزنید.

هم زدن تخم مرغ

درون ظرف دیگری ۴ قاشق آرد سوخاری را با ۴ قاشق آرد سفید به خوبی مخلوط کنید.

مخلوط آرد سوخاری و آرد سفید

درون ظرف دیگری پفک خرد شده را با چند قاشق غذاخوری آرد سوخاری مخلوط کنید.

مخلوط آرد سوخاری و پفک
در مرحله بعدی طرز تهیه ناگت گوشت مخلوط گوشتی را با کمک دست و یا قالب فرم دهید سپس مخلوط گوشتی را درون مخلوط آرد سفید بغلطانید و دوباره مخلوط گوشتی را به تخم مرغ آغشته کنید سپس دوباره مخلوط گوشتی را درون مخلوط آرد سوخاری و پفک بغلطانید و تا تمام شدن مخلوط گوشتی همه ناگت ها را به همین روش آماده کنید.
در این مرحله از طرز تهیه ناگت گوشت همه ناگت ها را درون پلاستیک در بسته بچینید سپس ناگت ها را به مدت ۲۰ دقیقه درون فریزر قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده ناگت ها را از درون فریزر بیرون آورید.
درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن داغ شود سپس دو طرف ناگت های گوشت را درون روغن داغ سرخ کنید و ناگت های سرخ شده را از درون روغن بیرون آورید و روی توری فلزی و یا دستمال تمیزی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها خارج شود سپس ناگت ها را درون ظرف مناسبی برای سرو قرار دهید و با کمک سبزیجات و سس و … این غذای فرنگی خوشمزه را تزیین کنید.

سرخ کردن ناگت گوشت

نکات طلایی برای پخت بهتر ناگت  

  1. می توانید برای ایجاد طعم بهتر مواد داخلی ناگت گوشت از سس بشامل نیز استفاده کنید.
  2. اگه در هنگام فرم دادن به مخلوط گوشتی مواد به دست شما می چسبند می توانید دست هایتان را کمی مرطوب کنید.
  3. می توانید به جای استفاده از ادویه ها و نمک در طرز تهیه ناگت گوشت از عصاره گوشت حاضری استفاده کنید.
  4. پودر سیر را از دستور تهیه ناگت مرغ حذف نکنید زیرا پودر سیر باعث ایجاد طعم ایده آل و متفاوت در این غذای فرنگی می شود.
  5. برای تهیه ناگت گوشت بهتر است از گوشت بدون چربی دو بار چرخ شده و مخلوط گوشت چرخ کرده گوساله و گوسفند و بدون چربی استفاده کنید.

طرز تهیه ناگت گوشت

در این مطلب با طرز تهیه ناگت گوشت و نکاتی برای ایجاد پخت بهتر آشنا شدید که امیدواریم از پخت این غذای بی نظیر در منزل نهایت لذت را ببرید.

اشتراک گذاری

یک نظر دهید