طرز تهیه سوپ ماهی ایرانی خوشمزه و مقوی

0

سوپ ماهی از انواع غذاهای ایرانی خوشمزه و مقوی است که دستور پخت متفاوتی دارد و شما می توانید این نوع سوپ را به راحتی در منزل بپزید. در ادامه این مطلب طرز تهیه سوپ ماهی با ساده ترین روش را به صورت مرحله به مرحله به شما همراهان عزیز و گرامی آموزش می دهیم. 

سوپ ساده و سوپ ماهی و سوپ تره فرنگی از انواع سوپ های خوش طعمی هستند که شما می توانید این نوع سوپ ها را به عنوان پیش غذا برای پذیرایی از مهمان ها در مجالس و مهمانی های مختلف در منزل بپزید.

طرز تهیه سوپ ماهی خوشمزه و خوش طعم

مواد لازم

  • فیله ماهی سفید ( گوشت پوست کنده شده و قطعه شده )‌ : ۴۵۰ گرم
  • پیاز خرد شده بزرگ : یک عدد
  • روغن زیتون : دو قاشق غذاخوری
  • تره فرنگی ورقه ای خرد شده : یک عدد
  • پیاز رازیانه خرد شده کوچک : یک عدد
  • سیر خرد شده : ۴ حبه درشت
  • آب انگور سفید : ۱۲۵ میلی لیتر
  • عصاره ماهی :دو پیمانه
  • برنج سفید : ۴ قاشق غذاخوری
  • برگ بو : یک عدد
  • پوست لیمو ترش : ۱ تکه
  • خامه پر چرب : ۵۰ میلی لیتر
  • جعفری تازه خرد شده : دو قاشق غذاخوری
  • فلفل : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ ماهی با طعم بی نظیر سیر

برای پخت سوپ ماهی ابتدا روغن را درون قابلمه ای مناسب بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط شعله گاز قرار دهید تا به خوبی داغ شود سپس رازیانه و پیاز و تره فرنگی و سیر را به روغن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه مخلوط سبزیجات را تفت دهید و آن ها را به صورت مرتب هم بزنید تا پیازها نرم و سرخ شوند سپس آب انگور را به مخلوط سبزیجات بیفزایید و اجازه دهید تا مخلوط سبزیجات و آب انگور به آرامی بجوشند.
در مرحله بعدی طرز تهیه سوپ ماهی برنج و پوست لیمو و برگ بو و عصاره ماهی را به مخلوط سبزیجات اضافه کنید و بعد از اینکه مواد سوپ به دمای جوش رسیدند حرارت شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید تا سوپ ماهی روی حرارت ملایم گاز به مدت ۲۵ دقیقه بپزد. بعد از مدت زمان ذکر شده پوست لیمو و برگ بو را از قابلمه سوپ بیرون آورید و اجازه دهید تا سوپ مقداری خنک شود سپس سوپ ماهی را درون مخلوط کن یا غذاسار بریزید تا به صورت پوره در آید. در صورت نیاز می توانید مواد سوپ را در چند مرحله به صورت پوره در آورید.

دستور پخت سوپ ماهی
در مرحله آخر طرز تهیه سوپ ماهی پوره سوپ را به قابلمه برگردانید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا پوره سوپ به دمای جوش برسد سپس تکه های ماهی را درون سوپ بریزید و درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا سوپ به مدت ۵ دقیقه روی حرارت گاز جا بیفتد سپس سوپ را به صورت مرتب هم بزنید تا تکه های ماهی مغز پخت و ورقه ورقه شوند. خامه را به همراه نمک و فلفل به سوپ ماهی اضافه کنید سپس سوپ را درون ظرف مناسبی برای سرو بکشید و روی سوپ جعفری خرد شده بپاشید. می توانید در صورت تمایل سوپ ماهی را با کمک روش های تزیین سوپ به زیبایی تزیین کنید.

اضافه کردن خامه به سوپ ماهی

در این مطلب با طرز تهیه سوپ ماهی در منزل آشنا شدید که امیدواریم از پخت این غذای ایرانی خوشمزه و خوش طعم نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

اشتراک گذاری

یک نظر دهید