طرز تهیه کیک با روکش ژله خوشمزه و خوش طعم

0

کیک با روکش ژله از انواع کیک های خوشمزه ای است که شما می توانید این نوع کیک را به مناسبت های مختلف در منزل بپزید و برای پذیرایی از مهمان ها در مجالس مختلف از کیک ژله ای استفاده کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک با روکش ژله را به شما همراهان عزیز و گرامی آموزش می دهیم که امیدواریم از پخت این کیک نهایت لذت را ببرید. 

کیک گردویی و کیک با روکش ژله و کیک خامه ای از انواع کیک های خوش طعم و پرطرفدار هستند و اگر شما تمایل دارید برای پذیرایی از مهمان هایتان کیک های خانگی خوشمزه ای را در منزل بپزید بهتر است این نوع کیک ها را برای پختن انتخاب کنید.

طرز تهیه کیک با روکش ژله در منزل

مواد لازم برای پختن کیک

  • شیر : ۱ پیمانه
  • آرد : ۱ پیمانه
  • شکر : ۱ پیمانه
  • روغن مایع : یک چهارم پیمانه
  • بیکینگ پودر : ۱ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ : ۳ عدد
  • وانیل : ۱ قاشق مرباخوری
  • ژله با رنگ های دلخواه برای روکش کیک : ۲ بسته

مواد میانی

  • خامه صبحانه : دو عدد
  • موز : یک عدد
  • گردو : به میزان لازم

طرز تهیه کیک با روکش ژله ای در منزل

برای طرز تهیه کیک با روکش ژله ای ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید.

جدا کردن سفیده و زرده تخم مرغ

سپس سفیده تخم مرغ را با کمک همزن به خوبی هم بزنید.

هم زدن سفیده تخم مرغ روش هم زدن سفیده تخم مرغ

زرده تخم مرغ را با کمک همزن هم بزنید.

هم زدن زرده تخم مرغ

شکر را به زرده اضافه کنید و مخلوط شکر و زرده تخم مرغ را به خوبی هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند.

هم زدن زرده و شکر

 شیر را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید.

اضافه کردن شیر به مایع کیک

روغن مایع را هم به مخلوط شیر و زرده تخم مرغ بیفزایید و با کمک همزن مخلوط این مواد را هم بزنید.

افزودن روغن مایع به مایع کیک

در مرحله بعدی طرز تهیه کیک با روکش ژله ای وانیل و بیکینگ پودر و آرد را به خوبی الک کنید.

الک کردن آرد و بیکینگ پودر

مخلوط آرد را به مواد کیک بیفزایید و با لیسک و یا یک قاشق بزرگ مایه کیک را هم بزنید تا با به خوبی با آرد مخلوط شود.

هم زدن آرد و مایع کیک

سپس سفیده تخم مرغ را به مایه کیک اضافه کنید و با کمک لیسک مایه کیک را به خوبی هم بزنید.
در این مرحله از طرز تهیه کیک با روکش ژله ای اطراف و کف قالب کیک را با کمک روغن چرب کنید سپس مقداری آرد در کف قلب بریزید و مایه کیک را درون قالب ریخته و قالب کیک را در فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.

سپس ژله ها را برای روکش کیک آماده کنید. برای تهیه ژله ها ابتدا ۲ بسته ژله با رنگ دلخواه را در ۲٫۵ لیوان آب جوش حل کنید سپس ژله ها را در مکانی مناسب قرار دهید تا سرد شوند ( برای سرد شدن ژله ها از آب سرد استفاده نکنید )‌.
در مرحله آخر روش پخت کیک با روکش ژله بعد از گذشت ۳۰ دقیقه قالب کیک را از فر بیرون آورید و بعد از اینکه کیک سرد شد آن را از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.

برش دادن کیک

روی سطح یکی از برش های کیک را با کمک خامه به خوبی بپوشانید و موزها را که به صورت حلقه ای خرد کرده اید به همراه گردو خرد شده روی خامه بریزید.

طرز تهیه کیک با روکش ژله خوشمزه و خوش طعم

سپس لایه دوم کیک را روی لایه اول قرار دهید و لایه ها را کمی فشار دهید تا به یکدیگر بچسبند. خامه فرم گرفته را روی همه قسمت های کیک به خوبی بکشید.

روش پخت کیک با روکش ژله

 ژله نیم بند شده را به تدریج روی سطح کیک بریزید و کیک را به ظرف مناسبی انتقال دهید سپس ظرف را درون یخچال قرار دهید تا ژله روی سطح کیک به خوبی بسته شود و خودش را بگیرد.

تزیین کیک با ژله و برش های موز
در صورت تمایل می توانید ژله نیم بند شده را به آرامی روی همه قسمت های کیک پخته شده بریزید و یا روکش ژله ای را در وسط کیک بریزید و دور تا دور کیک را با کمک خامه و یا به شکل دلخواه خود تزیین کنید.

تزیین کیک با ژله دستور پخت با روکش ژله ای در منزل

در این مطلب با طرز تهیه کیک با روکش ژله آشنا شدید که امیدواریم از پخت این کیک نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار خانواده تان سپری کنید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش پخت انواع کیک به بخش کیک و شیرینی مجله سیروان مراجعه کنید.

اشتراک گذاری

یک نظر دهید