طرز تهیه چیکن فینگر خوشمزه به همراه نکات طلایی برای پخت بهتر

0

چیکن فینگر از انواع غذاهای فرنگی بی نظیر و خوشمزه است و اگر شما به پخت انواع غذای فرنگی در منزل علاقه مند هستید بهتر است از پخت این غذا غافل نشوید. در طرز تهیه چیکن فینگر از سینه مرغ و سفیده تخم مرغ و پیاز و سیر و پور سوخاری و روغن و فلفل و نمک و زردچوبه استفاده می شود. 

با مرغ می توانید غذاهای فرنگی متنوعی نظیر ناگت مرغ و چیکن استراگانف و چیکن فینگر و مرغ یونانی را در منزل بپزید و از سرو این غذاهای لذیذ در کنار اعضای خانواده خود نهایت لذت را ببرید.

روش پخت چیکن فینگر

مواد لازم

  • سفیده تخم مرغ : یک عدد
  • سینه مرغ : یک عدد
  • پیاز کوچک : یک عدد
  • پودر سوخاری : به میزان لازم
  • سیر : یک حبه
  • روغن : به میزان لازم
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم
  • زردچوبه : به میزان لازم

طرز تهیه چیکن فینگر در منزل

برای تهیه چیکن فینگر ابتدا سینه مرغ را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و یک تکه از سینه مرغ را بپزید سپس آن را چرخ کنید و تکه دیگر سینه مرغ را هم به صورت خام چرخ کنید. در مرحله بعدی طرز تهیه چیکن فینگر سینه مرغ پخته و خام چرخ شده را درون ظرفی مناسب با یکدیگر مخلوط کنید سپس پیاز و سیر رنده شده را به همراه نمک و فلفل و زردچوبه سفیده تخم مرغ به سینه مرغ اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا با یکدیگر به خوبی مخلوط شوند.

روش تهیه مواد چیکن فینگر

در این مرحله از دستور تهیه چیکن فینگر از مواد به اندازه یک گردو بردارید سپس مواد را به شکل رول های کوچکی درآورید و چیکن فینگر ها را درون پودر سوخاری بغلطانید.

چیکن فینگر
درون ظرف گود و کوچکی روغن بریزید و ظرف را روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن به خوبی داغ شود سپس رول های آماده شده را درون روغن سرخ کنید توجه داشته باشید که رول ها باید درون روغن غوطه ور باشند تا خوبی سرخ و مغز پخت شوند.

سرخ کردن چیکن فینگر

بعد از سرخ شدن چیکن فینگرها آن ها را درون ظرف مناسبی برای سرو قرار دهید و در صورت تمایل با کمک سبزیجات دلخواه و خیارشور و گوجه این غذای خوشمزه را تزیین کنید.

طرز تهیه چیکن فینگر در منزل

نکات طلایی برای پخت چیکن فینگر

  • برای تهیه چیکن فینگر می توانید به جای استفاده از سینه مرغ از بال و ران و یا گردن مرغ استفاده کنید.
  • توجه داشته باشید که به دلیل استفاده از سفیده تخم مرغ این غذای خوشمزه باید بعد از سرخ شدن پف کند بنابراین بهتر است در هنگام مخلوط کردن مواد با یکدیگر آن ها را به خوبی با سفیده تخم مرغ آغشته کنید.
  • توجه داشته باشید زمان سرخ شدن چیکن فینگر کوتاه است و این غذای فرنگی خوشمزه باید روی شعله گاز با حرارت زیاد سرخ شود.

روش پخت چیکن فینگر

در این مطلب با طرز تهیه چیکن فینگر در منزل آشنا شدید که امیدواریم از پخت این غذای لذیذ فرنگی در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.
نوش جان

اشتراک گذاری

یک نظر دهید