دسرها خوراکی های پرطرفدار و خوشمزه ای هستند که با روش های مختلفی تهیه می شوند و شما می توانید در روش تهیه برخی از دسرها از میوه های فصل نیز استفاده کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه دسر انبه با ساده ترین روش و به صورت مرحله به مرحله را مشاهده خواهید کرد.
دسر توت فرنگی، دسر انبه و دسر مگنولیا از انواع دسرهای خوش طعمی هستند که به شما پیشنهاد می دهیم برای پذیرایی از مهمان هایتان از تهیه این دسرهای باکلاس و خوشمزه غافل نشوید.
مواد لازم
- شیر : سه پیمانه
- انبه : دو عدد
- آب سرد : ۱/۲ پیمانه
- پودر ژلاتین : سه قاشق سوپخوری
- خامه صبحانه : یک پیمانه
- شکر : ۱/۲ پیمانه
- وانیل : ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه دسر انبه خوشمزه و خوش طعم در منزل
ابتدا پودر ژلاتین و آب سرد را درون ظرفی مناسب بریزید و برای حل شدن و شفاف شدن پودر ژلاتین ظرف حاوی این پودر را روی بخار سماور و یا کتری قرار دهید.
در مرحله بعدی طرز تهیه دسر انبه پوست انبه ها را با کمک چاقو بگیرید.
سپس هسته انبه ها را بیرون آورید و آن ها را خرد کنید.
تکه های انبه را درون مخلوط کنید بریزید.
شیر و شکر را به تکه های انبه اضافه کنید و شیر و شکر را به خوبی با انبه های خرد شده مخلوط نمایید سپس وانیل و خامه را به مخلوط مواد دسر انبه اضافه کنید و مواد دسر را با خامه و وانیل مخلوط کنید. در این مرحله از دستور تهیه دسر انبه پودر ژلاتین حل شده را به مخلوط مواد دسر بیفزایید و دوباره مواد دسر را هم بزنید تا با یکدیگر به خوبی مخلوط شوند.
بعد از آماده شدن مایه دسر آن را درون قالب مخصوص دسر بریزید و روی قالب را سلفون بپوشانید سپس قالب دسر را به مدت ۴ ساعت درون یخچال قرار دهید تا دسر انبه خودش را بگیرد و به خوبی سفت شود.
می توانید بعد از گذشت ۴ ساعت قالب حاوی دسر انبه را از درون یخچال بیرون آورید و دسر انبه را درون ظرف مناسبی برگردانید و آن را با کمک ترافل و چیپس شکلات و … به زیبایی تزیین کنید.
در این مطلب با طرز درست کردن دسر انبه در منزل آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این دسر خوش طعم و متفاوت نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار خانواده تان سپری کنید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش تهیه دسرهای مختلف به بخش انواع دسرها مجله سیروان مراجعه کنید.