طرز تهیه بادمجان پلو با بهترین دستور پخت

0

بادمجان پلو از انواع غذاهای خوشمزه و خوش طعم است که به همراه گوشت چرخ کرده و گوشت مرغ و و یا گوشت خورشتی تهیه می شود و شما می توانید این غذا را به راحتی در منزل بپزید. در ادامه این مطلب طرز تهیه بادمجان پلو را به صورت مرحله به مرحله به شما کدبانوهای عزیز و گرامی آموزش می دهیم. 

بریانی هندی، بادمجان پلو و رشته پلو از انواع پلوهای مخلوط و خوشمزه هستند و اگر شما تمایل دارید در برنامه غذایی روزانه خود تنوعی ایجاد کنید بهتر است از پخت این غذاها غافل نشوید.

طرز تهیه بادمجان پلو

مواد لازم

  • بادمجان : سه عدد
  • گوجه فرنگی : دو عدد
  • پیاز : یک عدد
  • برنج : دو پیمانه
  • شوید تازه و یا خشک : یک پیمانه
  • گوشت چرخ کرده : 250 گرم
  • فلفل دلمه ای خرد شده : یک قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری
  • کشمش : 1/4 پیمانه
  • خلال بادام : نصف پیمانه
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • پودر سیر : به میزان لازم
  • ادویه کاری ک به میزان لازم

طرز تهیه بادمجان پلو در منزل

برای پخت بادمجان پلو ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید سپس بادمجان را به صورت نگینی درشت خرد نمایید. در مرحله بعدی طرز تهیه بادمجان پلو روی بادمجان هایی که خرد کره اید مقداری نمک بریزید سپس بادمجان ها را درون آبکش بریزید و به مدت نیم ساعت آن ها را در مکانی مناسب قرار دهید تا تلخی بادمجان ها از بین برود بعد از مدت زمان ذکر شده پیاز را به شکل نگینی خرد کنید و با مقداری روغن پیاز را درون تابه ای مناسب تفت دهید سپس مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید و گوشت چرخ کرده را به پیاز تفت داده شده بیفزایید و گوشت را تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
در مرحله بعدی طرز تهیه بادمجان پلو بادمجان های خرد شده را آبکشی کنید سپس آن ها را به مخلوط گوشتی درون تابه بیفزایید سپس گوجه فرنگی های ریز خرد شده را به مخلوط بادمجان اضافه کنید و ادویه ها را هم به مخلوط گوشت و بادمجان بیفزایید سپس فلفل دلمه ای خرد شده را به مخلوط گوشتی اضافه کنید و کمی صبر کنید تا آب گوجه ها به طور کامل کشیده شود سپس باقی مانده مواد را به غیر از شوید به مخلوط گوشت و بادمجان بیفزایید.

دستور تهیه بادمجان پلو
در مرحله آخر دستور پخت بادمجان پلو درون قابلمه ای مناسب مقداری آب بریزید و بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید برنج را درون آب بریزید و شوید تازه و خرد شده را به برنج اضافه کنید سپس برنج را آبکش کنید. اگر تمایل دارید از شوید خشک استفاده کنید می توانید شوید را بعد از آبکش کردن برنج به آن اضافه کنید.
بعد از آبکش کردن برنج ته دیگ دلخواه خود را در کف قابلمه قرار دهید و سپس مخلوط برنج و شوید و مخلوط گوشتی را به صورت لایه لایه درون قابلمه بریزید و برنج را دم کنید.

روش پخت بادمجان پلو بادمجان پلو ترکی

بعد از آماده شدن بادمجان پلو آن را درون ظرفی مناسبی برای سرو قرار دهید و آن را تزیین کنید. امیدواریم از دستور تهیه بادمجان پلو در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده دستور پخت انواع پلو کلیک کنید.

اشتراک گذاری

یک نظر دهید