طرز تهیه کیک فندقی با طعمی بسیار عالی

0

کیک فندقی از انواع کیک های خوش طعم و خوشمزه است که شما می توانید این نوع کیک را در منزل به راحتی بپزید. در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک فندقی با ساده ترین روش و به صورت مرحله به مرحله را مشاهده خواهید کرد.

کیک کشمشی، کیک فندقی و کیک زنجبیلی از انواع کیک خوش طعمی هستند که به شما پیشنهاد می دهیم این نوع کیک ها را برای پذیرایی از مهمان ها به مناسبت های مختلف در منزل بپزید.

طرز تهیه کیک فندقی در خانه

مواد لازم

  • تخم مرغ : ۴ عدد
  • آرد : ۱۰۰ گرم
  • شکر : ۸۰ گرم
  • نسکافه : یک قاشق غذاخوری
  • شیر : نصف لیوان
  • بیکینگ پودر : یک قاشق مرباخوری
  • وانیل : ۱/۴ قاشق غذاخوری
  • فندق خرد شده : نصف لیوان

مواد لازم برای تهیه شربت سفید

  • شکر : یک پیمانه
  • آب : ۱/۲ پیمانه
  • جوهر لیمو : ۱/۴ لیوان

طرز تهیه کیک فندقی در منزل

ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ را از یکدیگر جدا کنید.

جدا کردن سفیده و زرده تخم مرغ

سپس سفیده را با کمک همزن آنقدر هم بزنید تا سفت شود و وانیل و شکر را به سفیده زده شده اضافه کنید و دوباره مخلوط این مواد را هم بزنید.

هم زدن سفیده تخم مرغ

زرده ها را به صورت آرام آرام به مخلوط سفیده اضافه کنید و مایه کیک را به صورت مرتب هم بزنید. در مرحله بعدی طرز تهیه کیک فندقی شیر را به مایه کیک اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط کنید سپس مخلوط این مواد را به مدت سه بار الک کنید و مخلوط آرد را به صورت آرام آرام به مایه کیک اضافه کنید.

الک کردن آرد و بیکینگ پودر مایه کیک

۱/۳ پیمانه فندق خرد شده را به مایه کیک اضافه کنید سپس نسکافه را به همراه مقداری آب جوش مخلوط کنید و همه مواد را به آرامی هم بزنید تا با یکدیگر ترکیب شوند و به صورت کامل جذب یکدیگر شوند.

مایه کیک فندقی

در مرحله آخر دستور تهیه کیک فندقی درون قالب فر کاغذ روغنی بیندازید و یا قالب فر را به خوبی چرب و آرد پاشی کنید سپس مایه کیک را درون قالب فر بریزید و قالب کیک را به مدت ۴۵ دقیقه در طبقه بالایی فر با دمای ۱۷۶ درجه سانتی گراد قرار دهید تا کیک پخته شود.
بعد از مدت زمان ذکر شده قالب را از درون فر بیرون آورید و اجازه دهید تا کیک به خوبی سرد شود سپس کیک را از درون قالب خارج کنید.
برای تهیه شربت سفید آب و شکر و جوهر لیمو را با یکدیگر درون ظرفی مناسب مخلوط کنید سپس ظرف را روی حرارت گاز قرار دهید و بعد از اینکه شربت به غلظت مناسبی رسید با کمک قلم مو شربت سفید را روی کیک بمالید و باقی مانده فندق را روی کیک بپاشید و کیک فندقی را برش دهید.

تزیین کیک فندقی

در این مطلب با طرز تهیه کیک فندقی آشنا شدید که امیدواریم از پخت این نوع کیک در منزل نهایت لذت را ببرید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش پخت انواع کیک کلیک کنید.

اشتراک گذاری

یک نظر دهید