طرز تهیه سمبوسه خوشمزه و لذیذ در منزل

0

سمبوسه از انواع غذاهای ایرانی خوشمزه و خوش طعم است که با مواد میانی مختلفی پخته می شود و شما می توانید این غذای لذیذ را در منزل به راحتی تهیه کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه سمبوسه را به صورت مرحله به مرحله به شما همراهان عزیز و گرامی آموزش می دهیم. 

بورک و سمبوسه و پیراشکی از انواع غذاهای خوشمزه و خوش طعم هستند و شما می توانید برای پذیرایی از مهمان هایتان در مجالس عصرانه این نوع غذاها را بپزید.

آموزش تهیه سمبوسه و پیچیدن سمبوسه

مواد لازم

  • گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم
  • سیب زمینی آب پز : ۳ عدد
  • جعفری خرد شده : ۳ قاشق غذاخوری
  • پیاز : ۱ عدد
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم
  • زردچوبه : به میزان لازم
  • نان لواش : ۶ عدد

طرز تهیه سمبوسه خوشمزه

برای تهیه سمبوسه ابتدا سیب زمینی ها را به همراه مقداری آب درون قابلمه بریزید تا آب پز و پخته شوند سپس پوست سیب زمینی های پخته شده را بگیرید و آن را با کمک گوشت کوب له کنید. پیاز را خرد و یا رنده کنید و با مقداری روغن آن را تفت دهید سپس گوشت چرخکرده و ادویه ها را به پیاز اضافه کنید.

تفت دادن پیاز و گوشت چرخکرده

 شعله گاز را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید مخلوط گوشتی روی حرارت ملایم شعله گاز پخته شود.

تفت دادن گوشت

سیب زمینی های له شده را به مخلوط گوشتی بیفزایید و این مواد را با یکدیگر ترکیب کنید و اجازه دهید تا سیب زمینی ها به خوبی تفت بخورند. در مرحله بعدی طرز تهیه سمبوسه جعفری خرد شده را به مخلوط گوشتی اضافه کنید و بعد از چند دقیقه زیر شعله گاز را خاموش کنید.

تفت دادن سیب زمینی و گوشت چرخ کرده
در مرحله بعدی دستور تهیه سمبوسه نان های لواش را به صورت نوارهایی ۱۰ سانتی متری برش بزنید.

دستور تهیه سمبوسه

مخلوط گوشتی را با کمک قاشق در گوشه ای از نان لواش قرار دهید و شروع به پیچیدن نان لواش به شکل مثلثی کنید.

دستور پخت سمبوسه در خانه

سپس مطابق شکل قسمت پایین نان را با کمک انگشت برگردانید و آن را تا زده تا به شکل مثلثی تبدیل شود.

آموزش مرحله به مرحله پیچیدن سمبوسه دستور پخت سمبوسه در منزل روش پخت سمبوسه روش تهیه سمبوسه در خانه آموزش پیچیدن سمبوسه به شکل مثلثی
بعد از پیچیدن سمبوسه ها درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و سمبوسه ها را درون روغن سرخ کنید.

سرخ کردن سمبوسه

سپس سمبوسه های سرخ شده را روی دستمال تمیزی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود. می توانید سمبوسه های سرخ شده را درون ظرف مناسبی برای سرو قرار دهید و با کمک روش های تزیین سمبوسه این غذای خوشمزه را به زیبایی تزیین کنید.

 تزیین زیبا و ساده سمبوسه سیب زمینی و گوشت تزیین ساده و زیبا سمبوسه

در طرز تهیه سمبوسه می توانید از مواد میانی دلخواه خود نظیر قارچ و رب و تخم گشنیز و …. استفاده کنید. امیدواریم از تهیه این غذای خوشمزه و پرطرفدار در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوبی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

اشتراک گذاری

یک نظر دهید