طرز تهیه زولبیا خوشمزه و نکات مهم طعم و فرم ایده آل

0

زولبیا از انواع شیرینی های پرطرفداری است که در ماه مبارک رمضان مورد استفاده قرار می گیرد و شما می توانید این شیرینی خوشمزه و محبوب را در منزل به راحتی تهیه کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه زولبیا را به صورت مرحله به مرحله در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار می دهیم.

نان پنجره ای، زولبیا و شیرینی لطیفه از انواع شیرینی های خوش طعم و پرطرفدار هستند و اگر شما به پخت انواع شیرینی ها علاقه مند هستید بهتر است این نوع شیرینی ها را هم در منزل بپزید.

روش تهیه زولبیا

مواد لازم

  • ماست غلیظ و پرچرب ۵ درصد : ۱/۲ لیوان
  • نشاسته : یک لیوان سرخالی
  • گلاب : یک قاشق غذاخوری
  • روغن مایع : یک قاشق چایخوری
  • زعفران دمکرده : دو قاشق غذاخوری
  • آرد : دو قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر : ۱/۲ قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه شربت زولبیا

  • شکر : ۱ لیوان سر خالی
  • آب : ۱/۳ لیوان
  • گلاب : ۲ قاشق غذاخوری
  • آبلیمو : ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران : به میزان لازم
  • هل : به میزان لازم
  • گلوکز مایع :‌ ۱/۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه زولبیا در منزل

برای تهیه زولبیا ابتدا نشاسته را درون ظرفی مناسب بریزید سپس ماست را به نشاسته اضافه کنید.

مخلوط کردن نشاسته با ماست

نشاسته و ماست را هم بزنید تا به با یکدیگر مخلوط شوند و نشاسته مقداری نرم شود.

طرز تهیه زولبیا

سپس زعفران دمکرده و گلاب و آرد و روغن مایع را به مخلوط نشاسته بیفزایید و با کمک همزن مخلوط مواد را ۵ تا ۷ دقیقه هم بزنید در زمان هم زدن بیکینگ پودر را به تدریج به مایه زولبیا اضافه کنید.

اضافه کردن روغن و زعفران به مخلوط ماست و نشاسته اضافه کردن آرد به مایه زولبیا
در مرحله بعدی طرز تهیه زولبیا مواد را درون ظرف در بسته بریزید و ظرف را در جایی مناسب به مدت ۳ تا ۴ ساعت قرار دهید سپس شیره زولبیا را آماده کنید. برای آماده کردن شیره زولبیا شکر را به همراه مقداری آب درون قابلمه بریزید سپس گلاب و آبلیمو را به شکر اضافه کنید و مخلوط این مواد را هم بزنید تا شکر در آب حل شود بعد از حل شدن شکر قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا شربت زولبیا شروع به قل زدن کند. بعد از کف کردن شربت زولبیا با کمک برسی که به آبلیمو آغشته کرده اید شکر را که به کناره های قابلمه چسبیده است پاک کنید.

حل کردن شکر در آب

توجه داشته باشید که شکر شربت زولبیا باید به طور کامل حل شود سپس مقداری زعفران و هل و گلوکز مایع را به شربت زولبیا اضافه کنید و بعد از باز شدن گلوکز شعله گاز را خاموش کنید.

روش تهیه شربت زولبیا
در این مرحله از دستور پخت زولبیا مواد زولبیا را هم بزنید و درون ظرف مخصوص و یا جای سس بریزید سپس درون قابلمه ای مناسب به اندازه دو سانتی متر روغن مایع بریزید و بعد از اینکه روغن داغ شد مایع زولبیا را به شکل دایره ای و تو در تو درون روغن داغ بریزید و دو طرف زولبیا را سرخ کنید.

سرخ کردن زولبیا

سپس زولبیای سرخ شده را به مدت ۱۵ ثانیه درون شربت بیندازید و بعد از مدت زمان ذکر شده زولبیا را از شربت بیرون آورید و درون ظرف مناسبی برای سرو بچینید.

قرار دادن زولبیا در شربت بار زولبیا

نکات طلایی برای تهیه زولبیا

۱٫ زولبیا را بهتر است با روغن مایع سرخ کنید.
۲٫ اگر زولبیا با روغن جامد سرخ شود سفت می شود.
۳٫ در طرز تهیه زولبیا می توانید از قیف هایی که یکبار مصرف هستند استفاده کنید که در این صورت باید قیف را با قطر هفت میلی متر برش بزنید.
۴٫ زولبیا را بعد از سرخ شدن درون شربت بیندازید.
۵٫ شربت زولبیا نباید بسیار رقیق و یا غلیظ باشد.
۶٫ زولبیا را روی حرارت ملایم و کم سرخ کنید.

مراحل تهیه زولبیا خوشمزه در منزل

در این مطلب با طرز تهیه زولبیا در منزل آشنا شدید شما می توانید زولبیا ها را بعد از آماده شدن در ظرف مناسبی برای سرو قرار دهید و آن ها را با کمک پودر نارگیل و پودر پسته به زیبایی تزیین کنید.

اشتراک گذاری

یک نظر دهید