طرز تهیه نودل و نکاتی برای پخت بهتر

0

نودل از انواع غذاهای فرنگی است که می توانید این غذای خوشمزه و بی نظیر را با سبزیجات و گوشت و … بپزید؛ در ادامه این مطلب طرز تهیه نودل به همراه نکات طلایی برای پخت بهتر را در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم.

لازانیا و نودل و پاستا از انواع غذاهای لذیذ هستند و بهتر است افرادی که خوردن انواع غذاهای فرنگی علاقه مند هستند این نوع غذاها را در برنامه غذایی خود قرار دهند.

دستور تهیه نودل

مواد لازم برای تهیه نودل

  • نودل : ۲۰۰ گرم
  • گوشت : ۱۰۰ گرم
  • قارچ : ۱۰۰ گرم
  • اسفناج : ۱۰۰ گرم
  • هویج : نصف یک عدد
  • سیر : یک حبه
  • پیاز کوچک : یک عدد
  • کنجد بو داده : یک قاشق چایخوری
  • فلفل سبز : به مقدار لازم
  • روغن کنجد : به مقدار لازم
  • شکر : به مقدار للازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم

طرز تهیه نودل در منزل

برای تهیه نودل درون قابلمه آب بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا آب به دمای جوش برسد سپس نودل ها را درون آب در حال جوش بریزید.

طرز تهیه نودل در منزل دستور پخت نودل

بعد از نرم شدن نودل ها آن ها را درون آبکش بریزید.

آبکش کردن نودل

بعد از آبکش کردن نودل ها گوشت ها را به شکل نازک برش دهید سپس درون ظرفی مناسب گوشت های برش خورده را با شکر و سیر و فلفل و نمک و کنجد مخلوط نمایید. در مرحله بعدی طرز تهیه نودل قارچ ها را برش بزنید و قارچ های برش خورده را درون ظرفی مناسب با ۱/۳ قاشق چایخوری شکر مخلوط کنید. در مرحله بعدی دستور پخت نودل درون قابلمه ای مناسب مقداری آب بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا آب به دمای جوش برسد سپس اسفناج را درون آب در حال جوش بریزید و شعله گاز را خاموش کنید و آب اسفناج ها را بگیرید و اسفناج ها را با نمک و ۱/۲ قاشق چایخوری روغن کنجد مخلوط نمایید. سپس فلفل سبز و پیاز و هویج را برش هایی پنج سانتی بزنید و درون تابه مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن داغ شود سپس پیاز و هویج و فلفل سبز را در روغن داغ تفت بدهید و قارچ و گوشت را به مخلوط مواد اضافه کنید و آن ها را نیز سرخ کنید و در اواخر سرخ شدن مواد اسفناج را هم به مواد بیفزایید سپس نودل های پخته و آبکش شده را در ظرف بزرگ و مناسبی بریزید و مخلوط مواد سرخ شده را به نودل ها اضافه کنید و همه مواد را  با یکدیگر مخلوط کنید.

روش تهیه نودل

نکات طلایی در پخت نودل

  • نودل را می توانید با کمک دستور پختی که در پشت پاکت آن نوشته شده بپزید.
  • برای خوشمزه تر شدن نودل می توانید مقداری سس سویا به آن بیفزایید.
  • اگر تمایل دارید برای پخت نودل از ادویه مخصوص استفاده کنید توجه داشته باشید که باید ادویه ها را به گوشت بیفزایید.
  • مانند ماکارونی نودل را نباید درون فر قرار دهید و یا دم کنید بنابراین بهتر است نودل را طبق ذائقه خود بپزید.

  طرز تهیه مرحله به مرحله نودل

در این مطلب با طرز تهیه نودل در منزل آشنا شدید که امیدواریم از پخت این غذای فرنگی و متفاوت نهایت لذت را ببرید شما می توانید نودل را بعد از آماده شدن درون ظرف مناسبی بریزید و با کمک روش های تزیین ماکارونی این غذای خوشمزه را به زیبایی تزیین کنید.

اشتراک گذاری

یک نظر دهید