طرز تهیه خورش کدو خوشمزه و ایده آل

0
خورش کدو از انواع خورش های خوشمزه و لذیذ است که به راحتی می توانید این نوع خورش را در منزل تهیه کنید؛ در طرز تهیه خورش کدو از گوشت قرمز یا گوشت مرغ استفاده می شود که استفاده از هر یک از این نوع گوشت ها به ذائقه شما بستگی دارد.

خورش کرفس، خورش کدو و خورش قورمه سبزی از انواع خورش های پرطرفدار و محبوب هستند که بهتر است هر کدبانویی با دستور تهیه این نوع خورش های خوش طعم و لذیذ آشنا باشد.

طرز تهیه خورش کدو در منزل

مواد لازم

  • کدو سبز ریز : شش عدد
  • گوشت گوسفند : ۲۵۰ گرم
  • پیاز : یک عدد
  • گوجه فرنگی متوسط : دو عدد
  • رب : دو قاشق غذاخوری
  • نمک : به میزان لازم
  • غوره : به میزان لازم
  • زردچوبه :یک قاشق چایخوری

طرز تهیه خورش کدو در منزل

در مرحله اول دستور پخت خورش کدو ابتدا پیاز را خرد کنید سپس درون قابلمه ای با اندازه مناسب مقداری روغن بریزید و پیازها را درون روغن سرخ کنید سپس گوشت گوسفند را به پیاز ها اضافه کنید و شعله گاز را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت ها به خوبی سرخ شوند.

تفت دادن گوشت

بعد از تغییر رنگ دادن گوشت زردچوبه را به گوشت تفت داده شده بیفزایید و بعد از اینکه زردچوبه تفت خورد رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کنید و رب را تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود سپس مقداری آب جوش درون قابلمه بریزید و حرارت گاز را زیاد کنید تا آب خورش بجوشد بعد از جوشیدن آب خورش حرارت گاز را کم کنید و در قابلمه را روی قابلمه قرار دهید تا گوشت پخته شود.
در مرحله بعدی طرز تهیه خورش کدو قسمت سر و ته هر یک از کدو ها را بگیرید و کدوها را نصف کنید سپس آن ها را درون تابه ای مناسب سرخ کنید.

سرخ کردن کدو در روغن

کدو های سرخ شده را در اواخر پختن گوشت گوسفند روی خورش کدو بچینید و دوباره درب قابلمه خورش را روی قابلمه قرار دهید تا کدو ها پخته شوند در ده دقیقه آخر پخت خورش کدو گوجه فرنگی نگینی خرد شده را روی کدو ها چیده سپس غوره و نمک را به خورش بیفزایید و دوباره درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا خورش کدو به مدت ده دقیقه طعم نمک و غوره را به خودش بگیرد.

اضافه کردن گوجه فرنگی به خورش کدو

بعد از مدت زمان ذکر شده قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید و در ظرف مناسبی برای سرو قرار دهید سپس این خورش خوشمزه را به همراه برنج میل کنید.

خورش کدو سبز

فوت و فن هایی برای پخت بهتر خورش کدو

  • برای پخت خورش کدو باید گوشت را به خوبی تفت دهید زیرا گوشتی که به خوبی تفت نخورد در موقع پختن کفی از آن بیرون می آید که باعث می شود طعم خورش نامطلوب شود.
  • توجه داشته باشید در صورت خشک شدن آب خورش در هنگام پختن مواد خورش هرگز نباید آب سرد و نجوشیده به خورش اضافه کنید.
  • می توانید به جای استفاده از غوره در روش پخت خورش کدو به آن آبغوره و یا آبلیمو اضافه کنید.
  • پوست کدو نازک است بنابراین می توانید پوست کدو ها را برای پخت خورش کدو نگیرید.

 دستور پخت خورش کدو

در این مطلب طرز تهیه خورش کدو به همراه نکات طلایی برای پخت بهتر را مشاهده کردید که امیدواریم از پخت این خورش لذیذ در منزل نهایت لذت را ببرید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش پخت خورش های مختلف به بخش انواع خورش مجله آشپزی سیروان مراجعه کنید.

اشتراک گذاری

یک نظر دهید