طرز تهیه ناگت مرغ لذیذ و نکاتی برای پخت بهتر

0

ناگت مرغ از انواع غذاهای فرنگی خوشمزه و لذیذ است که به راحتی می توانید این غذای مقوی را در منزل تهیه کنید؛ در ادامه این مطلب طرز تهیه ناگت مرغ را به همراه نکات طلایی برای پخت بهتر به شما همراهان عزیز و گرامی آموزش می دهیم.

ناگت مرغ و پیراشکی مرغ غذاهایی خوشمزه و پرطرفداری هستند که با مرغ تهیه می شوند و بهتر است این نوع غذاها را در برنامه غذایی کودکان در حال رشد قرار دهید همچنین می توانید با پختن این نوع غذاها در برنامه غذایی خود تنوع ایجاد کنید. روش پخت ناگت مرغ بسیار ساده است و با کمی دقت و مهارت آشپزی می توانید ناگت های بسیار خوشمزه ای برای وعده های غذایی اصلی تهیه نمایید.

روش پخت ناگت مرغ در منزل

مواد لازم

  • پیاز : دو عدد
  • سینه و یا ران مرغ چرخکرده : یک کیلو گرم
  • سیر : پنج حبه
  • نمک : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • کنجد : شش قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ : چهار عدد
  • پفک : دو بسته
  • پودر سوخاری : ۲ پیمانه
  • پنیر پیتزا : ۳۰۰ گرم
  • روغن مخصوص سرخ کردنی : به مقدار لازم
  • زعفران : ۱/۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه ناگ مرغ در منزل

در مرحله اول طرز تهیه ناگت مرغ ابتدا سینه و یا ران مرغ را به خوبی چرخ کنید.
سپس پنیر پیتزا و پیاز و سیر را رنده کنید و مرغ چرخ کرده را به همراه سیر و پیاز و پنیر پیتزا و فلفل و زردچوبه و نمک درون ظرف مناسبی بریزید و همه این مواد را به خوبی باهم مخلوط کنید برای مخلوط شدن بهتر این مواد می توانید آن ها را در غذا ساز بریزید سپس به مدت دو دقیقه مواد را درون غذا ساز با یکدیگر مخلوط نمایید تا مواد به صورت چسبنده تبدیل شوند.

طرز تهیه ناگت مرغ خوشمزه

 ظرف حاوی مواد را به مدت ۱۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید. در این مرحله از طرز تهیه ناگت مرغ پفک ها را له کنید سپس کنجد را به پفک اضافه کنید. تخم مرغ ها را درون ظرفی مناسب بریزید و آن ها را با کمک همزن هم بزنید و زعفران آبکرده را به تخم مرغ های زده شده بیفزایید.

هم زدن تخم مرغ

مواد ناگت را بعد از گذشت ده دقیقه از یخچال بیرون آورید سپس مقداری از مواد ناگت را بردارید و با کمک قالب به شکل دلخواه خود در آورید سپس مواد ناگت را درون پودر سوخاری بغلطانید و در مرحله بعدی ناگت را درون تخم مرغ بغلطانید سپس ناگت های شکل داده شده را درون کنجد و پفک بغلطانید.

قالب زدن مایع ناگت مرغ

در مرحله آخر طرز تهیه ناگت مرغ درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید سپس تابه را روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن داغ شود و مواد فرم داده شده را در روغن قرار دهید تا روی شعله ملایم سرخ شوند.

سرخ کردن ناگت در روغن

ناگت مرغ

نکات طلایی برای پخت بهتر ناگت مرغ

  • ناگت مرغ را می توانید بدون استفاده از پنیر پیتزا نیز بپزید.
  • برخی از افراد تمایل دارند ناگت را به شکل کوکو بپزند که دراین صورت بهتر است در دستور پخت ناگت مرغ از پنیر فتا استفاده شود.
  • برای ایجاد طعم ایده آل و متفاوت در ناگت مرغ می توانید از پنیر گودا استفاده کنید.
  • اگر تمایل دارید ناگت های مرغ طعم بی نظیر و متفاوتی پیدا کنند می توانید به مایع ناگت مقداری فلفل قرمز به همراه پودر آویشن و پودر سیر اضافه کنید.
  • توجه داشته باشید که ناگت های مرغ را بهتر است با روغن مخصوص سرخ کردنی سرخ کنید.
  • اگر تمایل دارید مایع ناگت مرغ را بعد از آماده شدن در زمان دیگری سرخ کنید می توانید کف یک ظرف پلاستیکی درب داری را آرد پاشی کنید سپس مایع ناگت مرغ را درون ظرف پلاستیکی قرار دهید و درب ظرف را ببندید.

تزیین ناگت مرغ

در این مطلب با طرز تهیه ناگت مرغ در منزل آشنا شدید شما می توانید بعد از سرخ کردن ناگت ها آن ها را در ظرف مناسبی برای سرو قرار دهید و سپس ناگت های مرغ را به کمک انواع سبزیجات و خیار شور و … به زیبایی تزیین کنید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش انواع غذا با مرغ کلیک کنید.

اشتراک گذاری

امکان نظر دادن بسته شده است.