طرز تهیه پیتزا پپرونی خوشمزه و نکاتی برای پخت عالی

0

پیتزا پپرونی از انواع پیتزاهای تند و خوش طعم است و شما می توانید این نوع پیتزا را در منزل به راحتی تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید, در ادامه طرز تهیه پیتزا پپرونی به همراه نکاتی برای پخت بهتر را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

پیتزا از انواع فست فود های خوشمزه است که با مواد غذایی مختلفی تهیه می شود, پیتزا پپرونی و پیتزا سبزیجات از انواع پیتزا ها با طعم و مزه بی نظیر هستند و اگر شما به پخت پیتزاهای مختلف علاقه مند هستید بهتر است این نوع پیتزا ها را هم در منزل بپزید.

پیتزا پپرونی

مواد لازم

  • سس گوجه فرنگی : دو قاشق سوپخوری
  • پنیر موتزارلا رنده شده : ۴۰۰ گرم
  • خمیر پیتزا
  • سوسیس پپرونی حلقه ای خرد شده : ۲۰۰ گرم
  • فلفل دلمه ای رنگی نگینی خرد شده : یک پیمانه
  • قارچ حلقه ای خرد شده : ۱۰۰ گرم
  • فلفل سیاه : به میزان لازم
  • نمک : به میزان لازم
  • پودر آویشن خشک : به میزان لازم

طرز تهیه پیتزا پپرونی در منزل

ابتدا فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا به خوبی داغ شود سپس خمیر پیتزا را طبق دستوری که روی بسته بندی نوشته شده آماده کنید و در قالب مخصوص خمیر پیتزا را پهن کنید و با کمک چنگال چند تا سوراخ روی خمیر پیتزا ایجاد کنید. در مرحله بعدی طرز تهیه پیتزا پپرونی سطح خمیر پیتزا را با کمک قلم مویی مناسب به سس کچاپ آغشته کنید.

آغشته کردن خمیر پیتزا با سس

نصف پنیر موتزارلا را روی خمیر بریزید سپس سوسیس پپرونی و فلفل دلمه ای  و قارچ و باقی مانده پنیر موتزارلا را به ترتیبی که ذکر شده روی خمیر پیتزا بریزید.

طرز تهیه پیترا پپرونی در منزل

در مرحله آخر دستور پخت پیتزا پپرونی پودر آویشن و نمک و فلفل را روی مواد پیتزا بریزید سپس قالب پیتزا را به مدت نیم ساعت در طبقه وسط فر قرار دهید تا پیتزا کاملا بپزد بعد از مدت زمان ذکر شده پیتزا را از فر بیرون آورید و آن را برای سرو برش بزنید همچنین می توانید برای تزیین پیتزا پپرونی از روش های تزیین پیتزا خانگی استفاده کنید.

دستور تهیه پیتزا پپرونی

نکات طلایی برای پخت بهتر پیتزا پپرونی

  • اگر خمیر پیتزا را به صورت آماده تهیه کرده اید توجه داشته باشید قسمتی از خمیر که صاف تر است را باید رو به سمت بالا قرار دهید.
  • اگر خمیر پیتزا خشک است باید دور خمیر را مقداری مرطوب کنید تا در هنگام پخت خمیر نسوزد.
  • توجه داشته باشید که مواد ریخته شده روی پیتزا پپرونی را می توانید با توجه به ذائقه خود زیاد و یا کم کنید.
  • بعد از اینکه خمیر پیتزا ذوب و طلایی رنگ شد پیتزا آماده سرو است.

روش تهیه پیترا پپرونی خوشمزه

در این مطلب طرز تهیه پیتزا پپرونی خوشمزه و خوش طعم را مشاهده کردید که امیدواریم از تهیه این پیتزا متفاوت در منزل نهایت لذت را ببرید, در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش دستور پخت انواع پیتزا کلیک کنید.

اشتراک گذاری

یک نظر دهید