طرز تهیه رشته پلو و نکاتی برای ایجاد بهترین طعم

0

رشته پلو از انواع غذاهای سنتی و ایرانی است که طعمی بی نظیر و متفاوت دارد. در طرز تهیه رشته پلو اغلب برای ایجاد طعم بهتر از کشمش و خرما و گوشت استفاده می شود و شما می توانید این غذا را به آسانی و در مدت زمان کمی در منزل بپزید.

لوبیا پلو و رشته پلو از انواع پلو های مخلوط و پرطرفدار هستند و بهتر است کدبانوهای عزیز برای ایجاد تنوع بیشتر در برنامه غذایی خود این نوع غذاهای اصیل و ایرانی را در برنامه غذایی شان قرار دهند.

طرز تهیه رشته پلو خوشمزه و لذیذ

مواد لازم

  • برنج : یک کیلو گرم
  • رشته پلویی : ۴۰۰ گرم
  • کشمش پلویی : ۳۰۰ گرم
  • گوشت چرخ کرده : نیم کیلو گرم
  • پیاز بزرگ : یک عدد
  • خرما : ده عدد
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم
  • زردچوبه : به میزان لازم

طرز تهیه رشته پلو خوشمزه و خوش طعم در منزل

برای پخت رشته پلو ابتدا برنج را به مدت چند ساعت در مقداری آب خیس کنید سپس کشمش را هم در مقداری آب خیس کنید و هسته خرما ها را از آن ها خارج کنید و خرما را به چهار تکه مساوی تقسیم کنید.

خیس کردن برنج
پیاز را خرد کنید و در تابه ای مناسب به همراه مقداری روغن تفت دهید و گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و گوشت را تفت دهید تا آب آن کشبده شود سپس مقداری فلفل و زردچوبه و نمک به مخلوط گوشتی اضافه کنید. خرما و کشمش خیس شده را به مخلوط گوشتی اضافه کنید و بعد از چند دقیقه مواد گوشتی را از روی حرارت بردارید. در مرحله بعدی طرز تهیه رشته پلو در قابلمه ای مناسب مقداری آب و نمک بریزید و بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید برنج را درون آب بریزید.

روش پخت رشته پلو

بعد از اینکه برنج چند جوش زد رشته ها را با دست جدا کنید و به برنج اضافه کنید.

اضافه کردن رشته به پلو

سپس بعد از ۲ تا ۳ دقیقه برنج را آبکش کنید.

آبکش کردن رشته پلو

سپس قابلمه برنج را روی حرارت گاز قرار دهید و کف قابلمه مقداری روغن بریزید و ته دیگ دلخواهتان را در ته قابلمه قرار دهید و یک لایه از مخلوط رشته پلو را روی ته دیگ بریزید سپس لایه ای از مواد گوشتی را روی مخلوط رشته پلو بریزید و همین روش را انجام دهید تا مخلوط گوشتی و رشته پلو به پایان برسند در مرحله آخر طرز تهیه رشته پلو نیز ۱/۲ پیمانه مخلوط آب و روغن را روی رشته پلو بریزید سپس در قابلمه برنج را بگذارید و بعد از اینکه برنج اولین بخار را داد دمکنی مناسبی روی در قابلمه قرار دهید سپس رشته پلو را به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت گاز با شعله ملایم قرار دهید تا رشته پلو دم بکشد می توانید برای تزیین رشته پلو در زمان سرو از مقداری برنج زعفرانی و خرما و کشمش و گوشت قلقلی و …. استفاده کنید.

رشته پلو خوشمزه و خوش طعم

دستور پخت مرحله به مرحله رشته پلو

نکات طلایی برای پخت بهتر رشته پلو

  • برای تهیه رشته پلو از مواد مختلفی استفاده می شود و در هر منطقه ایران این غذا به روش های مختلفی پخته می شود.
  • برای خوش طعم کردن رشته پلو می توانید مقداری زیره را در لابه لای لایه های رشته پلو بریزید.
  • رشته پلو را همچنین می توان به همراه مرغ زعفرانی و یا گوشت قرمز میل کنید.
  • در طرز تهیه رشته پلو می توانید از گوشت و پیاز داغ و یا از گوشت قلقلی نیز استفاده کنید.

تزیین رشته پلو

در این مطلب طریقه درست کردن رشته پلو را به شما دوست داران هنر آشپزی آموزش دادیم که امیدواریم از پخت این غذای خوشمزه و خوش طعم در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش پخت پلو های مختلف به بخش انواع پلو مراجعه کنید.

اشتراک گذاری

یک نظر دهید