طرز تهیه ترشی پیاز بسیار خوش طعم و ایده آل

0

ترشی پیاز از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار است که می توانید این نوع ترشی را در منزل به راحتی تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید؛ در ادامه این مطلب طرز تهیه ترشی پیاز خوش طعم را به صورت مرحله به مرحله مشاهده خواهید کرد.

ترشی پیاز و ترشی لبو از انواع ترشی ها با طعم و مزه خاص و متفاوت هستند و بهتر است کدبانوهایی که به تهیه انواع ترشی های مختلف در منزل علاقه مند هستند از تهیه این نوع ترشی ها در منزل غافل نشوند.

ترشی پیاز

مواد لازم

  • نمک : یک قاشق چایخوری
  • نعنا خشک : به میزان لازم
  • سرکه سفید : به اندازه ای که تا سر شیشه را بپوشاند
  • سیر : ۴ حبه
  • پیاز سفید ریز : به میزان لازم
  • فلفل سبز تند : یک عدد

طرز تهیه ترشی پیاز خوشمزه و خوش طعم در منزل

ابتدا پوست پیاز ها را بکنید سپس آن ها را بشویید.

شستن پیاز ها

پیاز های تمیز را به مدت ۱۲۰ دقیقه در مکانی مناسب قرار دهید تا خشک شوند.

خشک کردن پیاز ها

سپس درون شیشه مناسبی پیاز ها و سیر و فلفل سبز تند و مقداری نعنا خشک بریزید و روی مواد درون شیشه مقداری نمک بریزید سپس سرکه سفید را روی مواد ترشی بریزید و شیشه را به مدت ۳۰ روز در مکانی تاریک و خنک قرار دهید تا ترشی آماده سرو شود.

دستور تهیه ترشی پیاز

طرز تهیه ترشی پیاز در منزل

نکات طلایی برای تهیه ترشی پیاز

۱٫ این ترشی را می توانید بعد از ۱۰ روز و یا یک ماه مصرف کنید.
۲٫ توجه داشته باشید که برای طرز تهیه ترشی پیاز باید شیشه ترشی و پیاز هایی که برای تهیه ترشی استفاده می شوند کاملا خشک باشند در غیر این صورت ترشی کپک می زند.
۳٫ نور خورشید و یا گرما باعث خراب شدن ترشی پیاز می شود.
۴٫ بعد از ۱۰ روز ترشی پیاز را می توانید در یخچال قرار دهید.
۵٫ اگر تمایل دارید ترشی پیاز صورتی و یا قرمز شود می توانید مقداری کلم برگ قرمز به این ترشی اضافه کنید.
۶٫ آماده شدن ترشی پیاز به نرمی آن بستگی دارد.

ترشی پیاز خوش طعم

در این آموزش روش تهیه ترشی پیاز خوشمزه و خوش طعم را با ساده ترین روش به همراه نکاتی برای ایجاد طعم ایده آل و متفاوت را مشاهده کردید که امیدواریم از تهیه این ترشی نهایت لذت را ببرید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش تهیه ترشی های مختلف به بخش انواع ترشی مراجعه کنید.

اشتراک گذاری

یک نظر دهید