طرز تهیه دسر پلمبیر فوق العاده عالی و ایده آل

0

دسر پلمبیر از انواع دسر های خوشمزه و مجلسی است و اگر شما تمایل دارید پذیرایی با شکوهی را از مهمان هایتان داشته باشید بهتر است این نوع دسر را در منزل تهیه کنید؛ در ادامه این مطلب طرز تهیه دسر پلمبیر را به صورت مرحله به مرحله مشاهده خواهید کرد.

دسر پان اسپانیا، دسر پلمبیر و دسر پاناکوتا شکلاتی از انواع دسر های لذیذ و دوست داشتنی هستند و شما می توانید این نوع دسر ها را در منزل به راحتی تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن ها نهایت لذت را ببرید.

تزیین دسر پلمبیر با پودر پسته و شکلات آب شده

مواد لازم

  • بستنی وانیلی :‌۱ لیوان
  • خامه فرم گرفته : ۱ لیوان
  • تخم مرغ : ۲ عدد
  • وانیل : به مقدار کم
  • شکر : ۵ قاشق غذاخوری
  • پودر ژلاتین : ۱ قاشق غذاخوری
  • شیر داغ : ۱/۲ لیوان
  • آب جوش : ۱/۲ لیوان
  • موز متوسط : ۱ عدد
  • مغز گردو : به میزان لازم

طرز تهیه دسر پلمبیر در منزل

برای تهیه پلمبیر ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ ها را یکدیگر جدا کنید.

طرز تهیه دسر پلمبیر

سفیده تخم مرغ را با کمک همزن هم بزنید تا پف کند و سفید رنگ شود سپس ظرف حاوی سفیده زده شده را درون یخچال قرار دهید.

سفیده تخم مرغ هم زده شده
در مرحله بعدی طرز تهیه دسر پلمبیر زرده تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل در ظرف مناسبی بریزید سپس مخلوط این مواد را هم بزنید تا زرده ها به خوبی با شکر مخلوط شوند و رنگ مخلوط این مواد کرمی رنگ شود.

هم زدن شکر و زرده

سپس شیر داغ را به صورت آرام آرام به مخلوط زرده اضافه کنید و مخلوط این مواد را به سرعت هم بزنید تا حرارت شیر باعث لخته شدن زرده ها نشود سپس مخلوط زرده را در مکانی مناسب قرار دهید تا سرد شود.

هم زدن زرده تخم مرغ با آب جوش
در این مرحله از دستور تهیه دسر پلمبیر پودر ژلاتین را با نصف لیوان آب جوش مخلوط کنید و مخلوط پودر ژلاتین را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا پودر ژلاتین در آب جوش به خوبی حل شود سپس ژلاتین حل شده را در مکانی مناسب قرار دهید تا سرد شود.
در مرحله آخر طرز تهیه دسر پلمبیر بعد از اینکه مخلوط شیر و زرده سرد شد بستنی وانیلی را به همراه خامه فرم گرفته و سفیده تخم مرغ زده شده به مایه دسر اضافه کنید و دوباره مخلوط این مواد را هم بزنید و پودر ژلاتین حل شده را به مایه دسر اضافه کنید.

اضافه کردن سفیده تخم مرغ به مایه دسر

مایه دسر را درون ظرف مناسبی بریزید و گردو و موز خرد شده را به دسر اضافه کنید سپس ظرف دسر را به مدت ۱۰ تا ۱۲ ساعت در فریزر قرار دهید بعد از مدت زمان ذکر شده دسر آماده سرو است.

طرز تهیه دسر پلمبیر در خانه

نکات طلایی برای تهیه دسر پلمبیر

  • هم زدن مواد در این دسر از اهمیت زیادی برخوردار است زیرا مواد این دسر خوشمزه باید حالت پفکی و کفی پیدا کنند. و اگر مواد را کم هم بزنید به شکل یخی در می آیند که این حالت چندان خوشایند نیست.
  • بهتر است موز هایی را که در طرز تهیه دسر پلمبیر استفاده می کنید به صورت ریز خرد کنید.
  • برای تزیین دسر پلمبیر می توانید از پودر پسته و موز و شکلات ذوب شده و … استفاده کنید.
  • توجه داشته باشید که این نوع دسر باید به خوبی خودش را بگیرد و سپس با مواد خوراکی که گفته شد تزیین شود.
  • توجه داشته باشید که دسر پلمبیر باید تا قبل از سرو کردن در فریزر باشد.
  • می توانید برای ریختن دسر در ظرف از ظرف های یک نفره و یا لیوان و یا قالب با شکل دلخواه خود استفاده کنید.
  • میزان شکر را می توانید در دستور تهیه دسر پلمبیر با توجه به ذائقه خود زیاد و یا کم کنید.
  • بهتر است در روش تهیه دسر پلمبیر از شیر داغ استفاده کنید زیرا شیر داغ باعث پخته شدن زرده می شود.

تزیین دسر پلمبیر در منزل

در این مطلب با طرز تهیه پلمبیر در منزل آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این دسر خوش طعم در منزل نهایت لذت را ببرید و پذیرایی باشکوهی را از مهمان یتان در مجالس و مهمانی های خود داشته باشید.

اشتراک گذاری

یک نظر دهید