طرز تهیه آش بلغور

0

آش از انواع غذاهای ایرانی مقوی و لذیذ است که اغلب افراد روزه دار این غذا را در افطار ماه مبارک رمضان میل می کنند. آش ها انواع مختلفی دارند و با حبوبات متفاوتی پخته می شود که آش بلغور یکی از خوشمزه ترین آش های ایرانی است در ادامه این مطلب طرز تهیه آش بلغور را با بهترین روش به شما کدبانوهای عزیز و گرامی آموزش می دهیم.

آش دوغ و آش بلغور و آش جو از خوشمزه ترین و لذیذترین آش ها هستند که برای پذیرایی از مهمان ها در افطار ماه مبارک رمضان می توانید این نوع آش های خوش طعم را بپزید.

تزیین بلغور با پیاز داغ و نعناع داغ

مواد لازم

  • لوبیا قرمز : ۱ پیمانه
  • لوبیا سفید : ۱/۲ پیمانه
  • نخود : ۱/۲ پیمانه
  • عدس : ۱ پیمانه
  • بلغور جو : ۱٫۵ پیمانه
  • بلغور گندم : ۱٫۵ پیمانه
  • سبزی آش : ۱٫۵ کیلو گرم
  • نعنا خشک : ۱ قاشق غذاخوری
  • کشک : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • سیر : ۱۰ حبه
  • پیاز : ۲ عدد
  • روغن : به مقدار لازم

طرز تهیه آش بلغور در منزل

ابتدا حبوبات آش را به مدت ۱۲ ساعت با مقداری آب در ظرفی مناسب خیس کنید ( توجه داشته باشید که آب حبوبات را باید در طی این مدت چند بار عوض کنید ).

خیس کردن حبوبات در آب

سپس در قابلمه ای مناسب حبوبات را با مقدار مناسبی آب بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا حبوبات کمی نرم شوند سپس بعد از ۴۰ دقیقه بلغور گندم و بلغور جو را به حبوبات اضافه کنید و اجازه دهید تا حبوبات و بلغور به خوبی پخته شوند.

پختن بلغور

در مرحله بعدی طرز تهیه آش بلغور در تابه ای مناسب پیازهای خرد شده را تفت دهید تا طلایی شوند سپس پیاز ها را بعد از سرخ شدن از تابه خارج کنید و سیر رنده شده و نعنا را به همراه زردچوبه تفت دهید سپس سه چهارم از پیاز سرخ شده را به همراه سبزی و سیر تفت داده شده به آش اضافه کنید و اجازه دهید تا آش بلغور به مدت ۴۰ دقیقه دیگر نیز روی حرارت ملایم گاز پخته شود.

اضافه کردن سبزی به آش

سپس نمک و فلفل را به آش اضافه کنید در صورت تمایل می توانید مقداری کشک نیز به آش اضافه کنید و بعد از اینکه آش کمی قل زد آن را در ظرف مناسبی بریزید و با کمک نعناع داغ و باقی مانده پیاز داغ و کشک آش را به زیبایی تزیین کنید. برای تزیین آش بلغور همچنین می توانید از روش های تزیین آش رشته نیز استفاده کنید.

دستور پخت آش بلغور

تزیین ساده آش بلغور

نکات طلایی در روش تهیه آش بلغور

۱٫ اگر زمان کافی دارید بهتر است حبوبات را به مدت ۲۴ ساعت خیس کنید تا نفخ آن ها به خوبی گرفته شود توجه داشته باشید که باید در طول این مدت زمان آب حبوبات را چند بار عوض کنید.
۲٫ در طرز تهیه آش بلغور می توانید به جای رنده کردن سیر آن را به صورت ریز خرد کنید.
۳٫ سبزی آش بلغور شامل تره و جعفری و ترخون و مرزه و گشنیز است که باید سبزی ها را ابتدا تمیز کنید و سپس آن ها را خرد کنید.
۴٫ آش بلغور اگر تند تر باشد خوشمزه تر است و شما می توانید با توجه به ذائقه خود تندی این آش را افزایش و یا کاهش دهید.

طرز تهیه آش بلغور در منزل

در این مطلب از آموزش آشپزی سیروان با دستور پخت آش بلغور آشنا شدید که امیدواریم از پخت این آش خوشمزه و لذیذ در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده دستور پخت انواع آش کلیک کنید.

اشتراک گذاری

یک نظر دهید