طرز تهیه فلافل لبنانی لذیذ و ترد

0

فلافل لبنانی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که چاشنی اصلی این غذای محبوب و پرطرفدار فلفل است؛ در ادامه این مطلب طرز تهیه فلافل لبنانی با ساده ترین روش را به صورت مرحله به مرحله به شما همراهان عزیز و گرامی آموزش می دهیم.

غذاهای لبنانی انواع مختلفی دارند و از پرطرفدارترین غذاهای لبنانی در ایران می توان به حمص و فلافل اشاره کرد که بهتر است کدبانوهای عزیز برای ایجاد تنوع بیشتر در برنامه غذایی خود از پخت این غذاها غافل نشوند.

روش تهیه فلافل لبنانی

مواد لازم

  • سیر درشت : سه حبه
  • نخود : ۴۰۰ گرم
  • باقلای خشک : ۴۰۰ گرم
  • پیاز بزرگ : یک عدد
  • پیازچه : چهار عدد
  • فلفل سبز تند و خرد شده : یک عدد
  • جعفری خرد شده : یک پیمانه
  • پودر تخم گشنیز : ۱٫۵ قاشق مرباخوری
  • پودر زیره سبز : دو قاشق مرباخوری
  • آرد : سه قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر : یک قاشق غذاخوری
  • روغن مخصوص سرخ کردنی : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل قرمز : به مقدار لازم

طرز تهیه فلافل لبنانی ترد و لذیذ

در دستور پخت فلافل لبنانی ابتدا نخود و باقلا را در ظرف های جداگانه با مقداری آب به مدت ۲۴ ساعت خیس کنید تا نفخ نخود و باقلا گرفته شود.

خیس کردن نخود خیس کردن باقلا

بعد از مدت زمان ذکر شده پوست نخود و باقلا خیس خورده را بکنید و نخود و باقلا را در خرد کن بریزید و آن ها را له کنید سپس پیاز و پیازچه و سیر و فلفل سبز و جعفری و پودر زیره و پودر گشنیز و آرد و بیکینگ پودر و فلفل و نمک در خرد کن بریزید و مخلوط این مواد را نیز با کمک خرد کن به خوبی له کنید.

له کردن مواد فلافل در خردکن له کردن مواد فلافل

در مرحله بعدی طرز تهیه فلافل لبنانی مخلوط مواد فلافل را به مدت ۶۰ دقیقه در محیط مناسبی بگذارید.

مخلوط مواد فلافل

بعد از گذشت ۶۰ دقیقه  گلوله های گردویی شکل از مواد فلافل بردارید و این گلوله ها را شبیه به شامی گرد در آورده و سپس آن ها را در سینی بچینید.

مخلوط مواد فلافل طرز تهیه فلافل لبنانی در خانه

در مرحله آخر دستور پخت فلافل لبنانی بعد از گذشت ۲۰ دقیقه در تابه ای مناسب مقدار زیادی روغن بریزید و فلافل ها را در روغن سرخ کنید تا رنگ آن ها تغییر کند و طلایی شوند.

سرخ کردن فلافل فلافل سرخ شده سرخ کردن فلافل در روغن

فلافل های سرخ شده را روی دستمال تمیزی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.

قرار دادن فلافل های سرخ شده روی دستمال

سپس فلافل ها را ظرف مناسبی برای سرو قرار دهید و با کمک روش های تزیین فلافل آن ها را به زیبایی تزیین کنید. می توانید فلافل های لبنانی را در نان ساندویچی به همراه ترشی انبه و یا هر نوع ترشی دلخواه و گوجه و خیار شور و کاهو و .. قرار دهید و سپس ساندویج فلافل را به کمک روش های تزیین ساندویچ تزیین کنید.

   تزیین فلافل لبنانی با خیار و گوجه         ساندویچ فلافل

در این بخش از غذای فرنگی مجله سیروان با طرز تهیه فلافل لبنانی به صورت مرحله به مرحله آشنا شدید که امیدواریم از پخت این غذای محبوب لبنانی در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را رد کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

اشتراک گذاری

یک نظر دهید