کیک گوشت از انواع غذاهای فرنگی خوشمزه و مقوی است که دارای ارزش غذایی بالایی می باشد؛ در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک گوشت را با بهترین روش به شما کدبانوهای عزیز و گرامی آموزش می دهیم که امیدواریم از تهیه این غذای خوش طعم نهایت لذت را ببرید.
جوجه چینی و کیک گوشت و میگو پفکی از انواع غذاهای ملل هستند که اگر در روش تهیه این نوع غذاها نکات و فوت و فن های آشپزی را رعایت کنید می توانید این غذاهای فرنگی را به راحتی در منزل بپزید همچنین این نوع غذاها برای پذیرایی از مهمان ها مناسب هستند.
مواد لازم برای تهیه خمیر کیک گوشت
- آرد : ۲٫۵ پیمانه
- تخم مرغ : ۴ عدد
- ماست : ۱ پیمانه
- بیکینگ پودر : دو قاشق مرباخوری
- نمک و فلفل : به میزان لازم
- روغن مایع : ۳/۴ پیمانه
مواد لازم برای تهیه مواد میانی کیک گوشت
- فلفل دلمه ای : دو عدد
- قارچ : به میزان لازم
- رب : به میزان لازم
- پیاز درشت : یک عدد
- نمک : به میزان لازم
- پنیر پیتزا : به میزان لازم
- ادویه جات دلخواه : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
- گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم
طرز تهیه خمیر کیک گوشت
برای تهیه خمیر کیک گوشت ابتدا تخم مرغ ها را در یک ظرف مناسب بشکنید و آن ها را با کمک همزن به طور کامل هم بزنید.
سپس نمک و روغن مایع و فلفل را به تخم مرغ های زده شده اضافه کنید و مخلوط تخم مرغ و ادویه را به مدت ۵ دقیقه دیگر نیز هم بزنید.
ماست و بیکینگ پودر را در ظرف مناسبی با یکدیگر مخلوط کنید.
ماست و بیکینگ پودر مخلوط شده را به مخلوط تخم مرغ ها بیفزایید و همه مواد را به طور کامل هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند. در مرحله بعدی طرز تهیه خمیر کیک گوشت آرد را الک کنید و به صورت آرام آرام آرد را به مایه خمیر اضافه کنید و مایه خمیر را هم بزنید تا یکدست شود.
طرز تهیه مواد میانی کیک گوشت
طرز تهیه کیک گوشت در منزل
نکات طلایی
- اگر تمایل دارید که از خمیر رنگی برای طرز تهیه کیک گوشت استفاده کنید می توانید به مایه خمیر مقداری رنگ خوراکی اضافه کنید.
- برای پخت کیک گوشت می توانید از انواع قالب های فر با اشکال مختلف دایره و مستطیل و …استفاده کنید.
- در صورت تمایل می توانید به مواد میانی کیک گوشت سوسیس و ذرت و کالباس اضافه کنید.
- مواد میانی که در طرز تهیه کیک گوشت استفاده می شوند همان مواد لازم برای طرز تهیه ماکارونی هستند.
- توجه داشته باشید که باید آب مواد میانی برای پخت کیک گوشت به صورت کامل کشیده شود تا کیک گوشت خوشمزه تر شود.
- اگر آب مواد میانی به طور کامل کشیده نشود کیک گوشت حالتی خمیری شکل به خود می گیرد.
در دستور تهیه کیک گوشت می توانید بعد از پخت کامل این غذای خوشمزه آن را با کمک سس کچاپ و سس خرد به زیبایی تزیین کنید و از طعم بی نظیر این غذای فرنگی در کنار اعضای خانواده خود نهایت لذت را ببرید. برای مشاهده آموزش پخت انواع غذاهای ملل می توانید در صورت تمایل به بخش انواع غذای فرنگی مراجعه کنید.