سالاد از انواع پیش غذاهای مناسب برای پذیرایی از مهمانی ها در مجالس مختلف است که با سبزیجات و مواد غذایی مختلفی تهیه می شود در ادامه این مطلب طرز تهیه سالاد مکزیکی را با ساده ترین روش در اختیار شما کدبانوهای عزیز و گرامی قرار می دهیم که امیدواریم از طعم بی نظیر این سالاد خوشمزه نهایت لذت را ببرید.
اغلب کدبانوهایی که به سلامت خود و اعضای خانواده شان اهمیت می دهند در کنار هر وعده غذایی اصلی سالاد های مختلفی را نیز تهیه می کنند. سالاد ها با سس های مخصوص و خوشمزه ای نظیر سس مایونز و سس قارچ و … سرو می شوند و بهتر است کدبانوهای عزیز از تهیه انواع سس خانگی برای سرو سالاد های مختلف غافل نشوند.
مواد لازم برای ۱۰ نفر
- لوبیا قرمز شسته و خشک شده : ۴۵۰ گرم
- نخود شسته و خشک شده : ۴۵۰ گرن
- دانه های ذرت منجمد : ۲ فنجان
- ۱/۲ پیاز ریز خرد شده
- گشنیز خرد شده : ۱ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز پودر شده : ۲ عدد
- فلفل دلمه ای قرمز خرد شده : ۱ عدد
- آب لیمو : ۳ قاشق غذاخوری
- نمک : به میزان لازم
- فلفل سیاه : ۱ قاشق چایخوری
- عسل : ۱/۲ قاشق چایخوری
- روغن زیتون : به میزان لازم
طرز تهیه سالاد مکزیکی
برای تهیه سالاد مکزیکی ابتدا لوبیا و نخود و ذرت را در یک قابلمه مناسب و پر از آب بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا این مواد به طور کامل پخته شوند سپس آن ها را آبکش کنید و در جای مناسبی قرار دهید تا به خوبی خنک شوند.
در مرحله بعدی طرز تهیه سالاد مکزیکی درون کاسه ای بزرگ نخود و ذرت و لوبیا و پیاز و فلفل دلمه ای و گشنیز و پودر فلفل و روغن زیتون را به همراه آب لیمو و نمک و فلفل و عسل با یکدیگر به خوبی ترکیب کنید.
بعد از مخلوط کردن مواد سالاد مکزیکی این سالاد خوشمزه را با کمک روش های تزیین سالاد به زیبایی تزیین کنید.
در این آموزش مجله آشپزی سیروان با دستور تهیه سالاد مکزیکی در منزل آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این سالاد خوشمزه و خوش طعم در خانه نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده دستور تهیه انواع سالاد کلیک کنید.