جوجه چینی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که در دستور پخت آن از فیله مرغ و یا سینه مرغ استفاده می شود؛ در ادامه این مطلب طرز تهیه جوجه چینی را به صورت مرحله به مرحله به شما همراهان عزیز و گرامی آموزش می دهیم.
قارچ پفکی و جوجه چینی و میگو پفکی از انواع غذاهای فرنگی لذیذی هستند و شما می توانید این نوع غذا ها را در منزل به راحتی بپزید و در برنامه غذایی تان تنوع ایجاد کنید.
مواد لازم
- فیله مرغ : ۵۰۰ گرم
- پیاز متوسط : سه عدد
- آبلیمو : دو قاشق غذاخوری
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
- سیر : دو حبه
- زعفران : یک قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه خمیر
- شیر : نصف لیوان
- آرد : به میزان لازم
- خمیر مایه فوری : یک قاشق مرباخوری
- نمک : به میزان لازم
- ماء الشعیر بدون طعم : یک لیوان
- بیکینگ پودر : یک قاشق مرباخوری
- فلفل : به میزان لازم
- تخم مرغ : دو عدد
طرز تهیه جوجه چینی در خانه
برای پخت جوجه چینی ابتدا باید فیله های مرغ را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید برای قسمت کردن فیله های مرغ به صورت زیر عمل کنید:
ابتدا فیله های مرغ را از طول به ۲ قسمت مساوی تقسیم کنید.
سپس فیله های مرغ را از نظر ضخامت هم به ۲ قسمت مساوی تقسیم کنید.
درون ظرف مناسبی سیر و پیاز را رنده کنید سپس نمک و فلفل و آب لیمو و زعفران دمکرده را به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید و همه مواد را هم بزنید و فیله های مرغ برش زده شده را درون مخلوط سیر و پیاز به مدت دو ساعت قرار دهید تا مزه دار شوند.
در مرحله بعدی طرز تهیه جوجه چینی شیر ولرم شده را در ظرف بزرگی بریزید و خمیر مایه فوری را به شیر ولرم اضافه کنید و مخلوط این مواد را هم بزنید.
سفیده و زرده تخم مرغ را از یکدیگر جدا کنید.
سفیده و زرده جدا شده را در ظرف های جداگانه ای بریزید و سفیده را هم بزنید تا غلیظ شود و پف کند.
سپس زرده تخم مرغ و ماء الشعیر را به سفیده زده شده اضافه کنید و مخلوط این مواد را هم بزنید تا با یکدیگر ترکیب شوند.
مخلوط خمیر مایه را به مخلوط سفیده اضافه کنید و بیکینگ پودر را هم به مخلوط این مواد اضافه کنید و همه مواد ترکیب شده را به خوبی هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند. آرد را به صورت آرام آرام به مخلوط خمیر مایه و سفیده تخم مرغ اضافه کنید و همه مواد را هم بزنید تا با یکدیگر مخلوظ شوند و غلیظی آن ها مانند ماست شود سپس زعفران و نمک و فلفل را به مخلوط خمیر اضافه کنید و مخلوط این مواد را به مدت ۶۰ دقیقه در یخچال قرار دهید و بعد از گذشت ۶۰ دقیقه خمیر را از یخچال بیرون آورید.
در مرحله آخر روش پخت جوجه چینی روغن را در تابه مناسبی بریزید و تابه را روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن داغ شود سپس فیله های مرغ را در مخلوط خمیر قرار دهید تا با خمیر آغشته شوند و فیله های مرغ آغشته به خمیر را درون روغن داغ قرار دهید و شعله گاز را روی حرارت ملایم قرار دهید تا فیله های مرغ به خوبی مغز پخت و سرخ شوند.
سپس فیله های مرغ سرخ شده را از درون روغن بیرون آورید و آن ها را روی صافی فلزی قرار دهید تا روغن اضافی از آن ها خارج شود.
نکات طلایی
- اگر تمایل دارید می توانید برای مزه دار کردن فیله های مرغ؛ علاوه بر موادی ذکر شد فلفل دلمه ای رنده شده را هم به مخلوط مواد اضافه کنید.
- در طرز تهیه جوجه چینی برای مزه دار کردن فیله های مرغ هرگز از دارچین و سماق و ادویه کاری استفاده نکنید.
- قبل از سرخ کردن فیله مرغ دو طرف آن ها را به خوبی با خمیر آغشته کنید.
- اگر تمایل دارید که جوجه چینی را به همراه پیاز و سیب زمینی میل کنید باید پیاز و سیب زمینی را به صورت خلالی خرد کنید سپس آن ها را درون خمیر قرار دهید و در روغن داغ سرخ کنید.
- بعد از سرخ کردن فیله های مرغ اولیه اگر در روغن خمیر باقی مانده بود باید خمیر ها را از روغن خارج کنید سپس بقیه فیله های مرغ را درون روغن سرخ کنید.
در این آموزش با طرز تهیه جوجه چینی خوشمزه و خوش طعم در منزل آشنا شدید که امیدواریم از پخت این غذای بی نظیر در منزل نهایت لذت را ببرید. در صورت تمایل می توانید این غذای خوش طعم و لذیذ را بعد از آماده شدن در ظرف مناسبی برای سرو قرار دهید و به کمک روش های تزیین جوجه کباب آن را به زیبایی تزیین کنید. برای مشاهده آموزش پخت انواع غذا با مرغ کلیک کنید.