طرز تهیه ماقوت خوشمزه و خوش طعم

0

ماقوت از انواع دسر های اصیل ایرانی است که این دسر خوشمزه اغلب در ماه مبارک رمضان تهیه می شود در ادامه این مطلب طرز تهیه ماقوت را با ساده ترین روش و به صورت مرحله به مرحله شما کدبانوهای ایرانی آموزش می دهیم.

فرنی و شله زرد و ماقوت از انواع دسر های پرطرفدار و محبوب هستند که از این دسر ها برای پذیرایی از مهمان ها در افطار های ماه مبارک رمضان استفاده می شود.

تزیین ماقوت

مواد لازم

  • نبات : ۵۰۰ گرم
  • نشاسته گل : یک پیمانه
  • کره : ۲۰ گرم
  • گلاب : نصف پیمانه
  • پودر هل سبز : یک قاشق چایخوری
  • خلال بادام : ۸۰ گرم
  • زعفران : سه قاشق سوپخوری
  • خلال پسته : به میزان لازم

طرز تهیه ماقوت خوش طعم در منزل

برای طرز تهیه ماقوت ابتدا در ظرف مناسبی نشاسته را به همراه ۸ پیمانه آب سرد بریزید و مخلوط این مواد را هم بزنید تا نشاسته در آب حل شود سپس مخلوط نشاسته و آب را درون صافی بریزید و نشاسته صاف شده را درون قابلمه بریزید. سپس قابلمه را روی شعله گاز با حرارت متوسط بگذارید و نشاسته را به صورت مرتب هم بزنید تا به دمای جوش برسد و غلیظ شود.

دستور پخت ماقوت در خانه مخلوط آب و نشاسته

سپس نبات را به همراه یک لیوان آب در قابلمه ای مناسب بریزید و قابلمه را روی شعله متوسط گاز قرار دهید تا نبات به خوبی درون آب حل شود. کره و پودر هل سبز و نبات حل شده و گلاب و زعفران و خلال بادام خیس خورده را به نشاسته اضافه کنید و مواد مخلوط شده ماقوت را مدام هم بزنید تا ماقوت به غلظت مناسبی برسد.

اضافه کردن خلال بادام به ماقوت

در این مرحله قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید و ماقوت را در ظرف های مناسبی برای سرو بکشید و روی ظرف ماقوت را به کمک روش های تزیین فرنی به زیبایی تزیین کنید.

    طرز تهیه ماقوت خوش طعم در متزل

در این بخش از انواع دسر ها مجله سیروان با روش تهیه ماقوت در منزل آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این دسر خوش طعم در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

اشتراک گذاری

یک نظر دهید