از کنسرو ذرت در طرز تهیه انواع سالاد ها و سوپ های مختلف استفاده می شود کنسرو ذرت می تواند طعم ایده آل و متفاوتی را به سوپ و سالاد ها بدهد در ادامه این مطلب طرز تهیه کنسرو ذرت با ساده ترین روش در منزل را مشاهده خواهید کرد.
همبرگر مرغ و پیتزا سبزیجات از انواع فست فودهای خوشمزه و خوش طعم هستند که می توانید از ذرت کنسرو شده در تهیه آن ها استفاده نمایید.
مواد لازم
- آب : به میزان لازم
- نمک : به میزان لازم
- شکر : به ازای هر پنج عدد بلال یک قاشق غذاخوری
- بلال : به میزان لازم
طرز تهیه کنسرو ذرت خوشمزه
ابتدا دسته های بلال را جدا کنید و پوست بلال ها را بکنید سپس بلال های پوست گرفته شده را بشویید و آن ها را همراه با مقداری آب و نمک و شکر در قابلمه بریزید و قابلمه را روی شعله گاز بگذارید تا بلال ها پخته شوند.
در مرحله بعدی طرز تهیه کنسرو ذرت بلال های پخته شده را از درون قابلمه بیرون آورید و با کمک چاقو یک ردیف از دانه های بلال را جدا کنید سپس بقیه دانه های بلال را نیز دون کنید.
دانه های بلال را درون بطری شیشه ای تمیزی بریزید و روی سطح بلال ها را با آبی که بلال ها در آن پخته شده اند پر نمایید.
شیشه های حاوی دانه های بلال را در یک قابلمه بزرگ قرار دهید و روی شیشه ها آب بریزید (توجه داشته باشید که میزان آب درون قابلمه باید تا زیر درب بطری های شیشه ای باشند) و قابلمه را روی شعله گاز بگذارید و بعد از جوشیدن آب به مدت ۲۰ دقیقه دیگر قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده بطری های شیشه ای کنسرو ذرت را از درون آب جوش خارج کنید.
نکات طلایی در تهیه کنسرو ذرت
۱٫ برای اینکه بلال ها به طور کامل پخته شوند می توانید آن ها را در زودپز بپزید.
۲٫ در روش تهیه کنسرو ذرت باید از بلال های رسیده و تازه استفاده شود.
۳٫ کنسرو ذرت را باید در جایی خنک قرار دهید.
۴٫ اگر تمایل دارید که کنسرو ذرت را به مدت چند ماه نگهداری کنید می توانید آن را درون یخچال قرار دهید.
۵٫ پختن بلال ها با شکر باعث زودتر پخته شدن و نرم شدن بلال ها می شود.
در این آموزش آشپزی سیروان با دستور طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی آشنا شدید شما می توانید با کمک این مطلب آموزشی کنسرو ذرت با کیفیتی را در منزل تهیه کنید.