طرز تهیه سالاد شیرازی خوشمزه و نکات طلایی برای ایجاد طعم ایده آل

0

سالاد شیرازی از انواع سالاد های ایرانی خوشمزه و خوش طعم است و در طرز تهیه سالاد شیرازی از گوجه فرنگی و پیاز و خیار و آبلیمو ترش و نمک و فلفل و نعنا و جعفری استفاده می شود که چاشنی ها و سبزیجات به کار رفته در تهیه این سالاد طعم خوشایندی را به آن می دهند.

سالاد از انواع پیش غذاهای خوشمزه است که با سبزیجات و مواد غذایی مختلفی تهیه می شود. سالاد شیرازی نوعی سالاد پرطرفدار است که می توانید این سالاد خوشمزه را به همراه انواع پلو های ایرانی و پاستا میل کنید. در بخش های قبلی طرز تهیه سس قارچ را به شما عزیزان آموزش دادیم و در این مطلب قصد داریم تا فوت و فن های طلایی برای تهیه سالاد شیرازی را اختیارتان قرار دهیم.

سالاد شیرازی خوشمزه

مواد لازم برای ۳ نفر

  • خیار سالادی و بزرگ : یک عدد
  • پیاز کوچک : یک عدد
  • گوجه فرنگی متوسط : دو عدد
  • جعفری ساطوری شده : به مقدار لازم
  • نعنا خشک : به مقدار لازم
  • نمک و فلفل : به میزان لازم
  • آبلیمو ترش : به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد شیرازی خوش طعم

ابتدا خیار و گوجه و پیاز را به خوبی بشویید.

سالاد شیرازی

سپس پوست خیار را بگیرید و خیار را به شکل نگینی در اندازه متوسط خرد کنید توجه داشته باشید که می توانید خیار را با پوست نیز خرد کنید؛ برای خرد کردن خیار به شکل نگینی ابتدا سر خیار را جدا کنید و سپس روی سطح خیار برش هایی عمودی که نزدیک به یکدیگر هستند را ایجاد کنید و خیار را بچرخانید و به صورت عمودی روی برش های ایجاد شده برش هایی را بزنید.

خرد کردن خیار به شکل نگینی

در مرحله بعدی طرز تهیه سالاد شیرازی سر گوجه فرنگی را بگیرید و اگر گوجه فرنگی ها شل هستند داخل آن ها را خالی کنید سپس به شکل نگینی گوجه فرنگی ها را خرد کنید.

خرد کردن گوجه به شکل نگینی

سپس پیاز را هم در اندازه خیلی ریز خرد کنید و برای خرد کردن پیاز برش هایی عمودی نزدیک به هم روی پیاز ایجاد کنید و سپس مانند ریز کردن خیار عمل کنید.

خرد کردن پیاز
بعد از ریز کردن مواد سالاد آن ها را در ظرف مناسبی با یکدیگر مخلوط کنید سپس فلفل و نمک و آبلیمو ترش را به همراه نعنا خشک و جعفری ساطوری شده به سالاد اضافه کنید و همه مواد را هم بزنید تا با یکدیگر به خوبی مخلوط شوند.

مخلوط پیاز و خیار و گوجه فرنگی

طرز تهیه سالاد شیرازی در منزل

نکات طلایی برای تهیه سالاد شیرازی

  • بعد از آماده شدن سالاد بهتر است آن را نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
  • می توانید به جای استفاده از آبلیمو ترش در طرز تهیه سالاد شیرازی از آبغوره و آب نارنج و …. استفاده کنید.
  • در صورت تمایل می توانید برای خوشمزه تر شدن سالاد از مقداری فلفل دلمه ای استفاده کنید.
  • آبلیمو و یا آبغوره را از ابتدا به سالاد اضافه نکنید زیرا باعث می شوند گوجه آب بدهند و طعم اصلی سالاد از بین برود.

روش تهیه سالاد شیرازی

در این مطلب با طرز درست کردن سالاد شیرازی در منزل آشنا شدید شما می توانید بعد از تهیه این سالاد خوشمزه آن را در ظرف مناسبی برای سرو بریزید و با کمک روش های تزیین سالاد شیرازی آن را تزیین کنید.

اشتراک گذاری

یک نظر دهید