طرز تهیه یتیمچه خوشمزه به همراه نکات طلایی برای پخت بهتر

0

یکی از لذت بخش ترین قسمت های آشپزی برای کدبانوهای ایرانی پخت انواع غذاهای محلی و ایرانی است. یتیمچه از انواع غذاهای ایرانی خوشمزه و خوش طعم است که در هر شهر ایران با روش های متفاوتی پخته می شود و ما در این بخش قصد داریم تا اصلی ترین طرز تهیه یتیمچه را به شما عزیزان آموزش دهیم.

تاس کباب و یتیمچه و کوفته برنجی از انواع غذاهای لذیذ و پرطرفدار در شهر های مختلف ایران هستند و کمتر کسی پیدا می شود که از طعم این نوع غذاهای خوشمزه و مقوی خوشش نیاید.

دستور پخت یتیمچه

مواد لازم

  • رب گوجه فرنگی : ۱٫۵ قاشق غذاخوری
  • پیاز درشت : ۵ عدد
  • بادمجان : ۵ عدد
  • سیب زمینی : ۵ عدد
  • گوجه فرنگی : ۵ عدد
  • فلفل دلمه ای : ۱ عدد بزرگ
  • نمک و فلفل : به میزان لازم
  • زردچوبه : به میزان لازم
  • کره یا روغن : ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه یتیمچه خوشمزه و لذیذ

برای پخت یتیمچه ابتدا پوست بادمجان ها را بگیرید و آن ها را به صورت حلقه ای خرد کنید سپس روی بادمجان ها کمی نمک بریزید تا تلخی آن ها از بین رود و بعد از گذشت ۴۰ دقیقه بادمجان های خرد شده را با آب سرد بشویید.

خرد کردن بادمجان ها به شکل حلقه ای
در مرحله بعدی طرز تهیه یتیمچه در یک قابلمه مناسب مقداری روغن و زردچوبه بریزید سپس پیازهایی را که به صورت نگینی خرد شده اند را به روغن اضافه کنید تا سرخ شوند.

سرخ کردن پیاز

بعد از اینکه رنگ پیازها طلایی شد گوجه فرنگی های حلقه ای خرد شده را به صورت مرتب روی پیاز سرخ شده بچینید و اجازه دهید تا گوجه فرنگی ها روی حرارت ملایم گاز آب بیندازند.

چیدن مواد یتیمچه در قابلمه

در این مرحله از پخت یتیمچه بعد از گذشت پنج دقیقه بادمجان های حلقه ای خرد شده را روی گوجه ها بچینید سپس فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را روی بادمجان ها بریزید و سیب زمینی های حلقه ای خرد شده را هم به صورت مرتب روی فلفل دلمه ای و بادمجان ها بچینید.
در مرحله آخر دستور پخت یتیمچه رب گوجه فرنگی را در کاسه ای مناسب بریزید و نصف لیوان آب به رب اضافه کنید و رب گوجه فرنگی را در آب حل کنید سپس مقداری نمک و زردچوبه و فلفل با توجه به ذائقه خود به رب اضافه کنید و مخلوط رب و ادویه را روی مواد یتیمچه ریخته و مقداری روغن نیز به مواد آن اضافه کنید سپس در قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا روی حرارت گاز به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه به خوبی پخته شود و جا بیفتد.

یتیمچه خوشمزه و لذیذ

فوت و فن های طلایی برای پخت بهتر یتیمچه

  • در طرز تهیه یتیمچه از بادمجان استفاده می شود بنابراین باید دقت داشته باشید که بادمجان ها تلخ نباشند زیرا بادمجان های تلخ باعث ایجاد طعم ناخوشانید در این غذا می شوند.
  • برای تهیه یتیمچه از بادمجان ها با پوست مشکی براق و بدون لکه استفاده کنید.
  • اگر تمایل دارید برای پخت این غذا از کره استفاده کنید ابتدا پیاز را در قابلمه بریزید و بعد از گرم شدن پیاز؛ کره را به آن اضافه کنید تا کره نسوزد.
  • این غذا برای افراد مبتلا به فشار خون بهتر است با نمک کمتر و همراه با سیر پخته شود.

طرز تهیه یتیمچه در خانه

این غذای خوشمزه دارای کالری پایینی است و اگر شما از رژیم لاغری برای کاهش وزن استفاده می کنید بهتر است این غذای لذیذ را در برنامه غذایی تان قرار دهید. در این مطلب با دستور پخت یتیمچه آشنا شدید که امیدواریم با کمک آموزش پخت این غذای خوشمزه بتوانید این غذای محلی را با طعم خوشایندی در منزل بپزید.

اشتراک گذاری

یک نظر دهید