کیک از انواع میان وعده ها و دسر های خوشمزه است که با روش ها و طعم های مختلفی پخته می شود. در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک گردویی با طعمی متفاوت و خوشمزه را در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم که امیدواریم از پخت این کیک خوشمزه در منزل نهایت لذت را ببرید.
یکی از کارهای مورد علاقه برای بیشتر کدبانوهای ایرانی پختن کیک ها با طعم های متنوع در منزل است. کیک گردویی و کیک شکلاتی و کیک کشمشی از انواع کیک های خوشمزه ای هستند که شما می توانید این کیک های با طعم های مختلف را برای مناسبت های مختلف در منزل بپزید.
مواد لازم
- تخم مرغ :۴ عدد
- شکر : ۱٫۵ پیمانه
- روغن : یک پیمانه
- شیر : یک پیمانه
- گردو خرد شده : یک پیمانه
- وانیل : ۱/۴ قاشق چایخوری
- پودر کاکائو : ۱ قاشق سوپخوری
- بیکینگ پودر : نصف قاشق چایخوری
- آرد : ۲٫۵ پیمانه
طرز تهیه کیک گردویی در منزل
برای پخت کیک گردویی ابتدا فر را روی دمای ۱۷۰ درجه تنظیم کنید تا به خوبی داغ شود سپس در ظرف مناسبی تخم مرغ و شکر را با کمک همزن با یکدیگر مخلوط کنید و به مدت ۵ دقیقه مخلوط شکر و تخم مرغ را هم بزنید تا مخلوط این مواد حجیم و کرمی رنگ شوند.
سپس شیر و روغن را به مخلوط شکر بیفزایید و با کمک همزن این مواد را با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه کیک گردویی بیکینگ پودر و وانیل و آرد را سه بار در ظرف مناسبی الک کنید.
مخلوط آرد را به مایع کیک اضافه کنید و پودر کاکائو و گردوی خرد شده را به مایع کیک بیفزایید و مایع کیک را هم بزنید تا همه مواد با یکدیگر مخلوط شوند.
در مرحله آخر دستور پخت کیک گردویی قالب فر را به خوبی چرب کنید و مایع کیک را در قالب فر ریخته سپس قالب فر را ۴۵ دقیقه در فر که از قبل به خوبی داغ شده است قرار دهید تا کیک پخته شود.
در روش تهیه کیک گردویی بعد از اینکه کیک به خوبی پخته شد می توانید کیک را به کمک روش های تزیین کیک خانگی تزیین کنید همچنین می توانید برای تزیین کیک از ترافل و شکلات تخته ای سفید استفاده نمایید. اگر شما تمایل دارید که در منزل کیک های خانگی با طعم متنوع را بپزید می توانید برای مشاهده آموزش پخت کیک های مختلف به بخش انواع کیک مراجعه کنید.