طرز تهیه پاستا با سس آلفردو بسیار خوشمزه و پرطرفدار

0

پاستا با سس آلفردو از انواع غذاهای فرنگی با طعم متفاوت و بی نظیر است که شما می توانید این غذای لذیذ را به راحتی در خانه بپزید؛ در طرز تهیه پاستا با سس آلفردو از کره و خامه و سینه مرغ و قارچ و پنیر پارمسان و سیر و ادویه و شیر استفاده می شود و شما می توانید با پخت این غذای فرنگی بی نظیر  لذت آشپزی را تجربه کنید.

اغلب کدبانوها به پخت غذاهای فرنگی در منزل علاقه مند هستند در مطالب قبلی شما را با طرز تهیه قارچ پفکی و چیکن استراگانف که از انواع غذاهای فرنگی با طعم بی نظیر هستند آشنا کردیم در این مطلب قصد داریم تا دستور پخت پاستا با سس آلفردو را با بهترین روش به شما عزیزان آموزش دهیم.

تزیین پاستا با جعفری

مواد لازم

  • کره : 50 گرم
  • خامه یک بسته
  • شیر : 1 لیوان
  • سینه مرغ : 200 گرم
  • سیر : 3 حبه
  • پاسته پنه : 500 گرم
  • پنیر پارمسان : به میزان لازم
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم
  • جوز هندی : به میزان لازم
  • قارچ : 200 گرم

طرز تهیه پاستا با سس آلفردو

برای پخت پاستا با سس آلفردو ابتدا سینه مرغ را به صورت نگینی خرد کنید.

خرد کرده سینه مرغ

قارچ ها را هم به صورت ورقه ای خرد کنید.

خرد کردن قارچ

سپس کره را در تابه ای مناسبی بریزید و بعد اینکه کره ذوب شد سینه مرغ نگینی خرد شده را به همراه سیر رنده شده در تابه بریزید و سینه مرغ و سیر را با کمک کرده تفت دهید و نمک و فلفل و جوز هندی رنده شده را به سینه مرغ اضافه کنید.

تفت دادن سینه مرغ در کره

در مرحله بعدی طرز تهیه سس آلفردو قارچ های خرد شده را به سینه مرغ اضافه کنید و حرارت شعله گاز را زیاد کنید سپس مخلوط قارچ و سینه مرغ را با حرارت بالا شعله گاز تفت دهید.

تفت دادن قارچ و سینه مرغ

بعد از تفت خوردن قارچ و سینه مرغ شیر را به مخلوط این مواد اضافه کتید و اجازه دهید تا سینه مرغ به خوبی پخته شود و مواد سس کمی غلیظ شوند بعد از پخته شدن سینه مرغ خامه را به مخلوط مواد سس آلفردو اضافه کنید و مواد سس را هم بزنید تا به خوبی با خامه مخلوط شوند سپس تابه را از روی حرارت گاز بردارید. توجه داشته باشید که سس آلفردو باید مقداری شل باشد.
در مرحله آخر طرز تهیه پاستا با سس آلفردو در قابلمه ای مناسب مقداری آب و نمک بریزید و بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید پاسته ها را در آب بریزید و بعد از مغز پخت شدن پاستا ها آن ها را در آبکش بریزید.

آبکش کردن پاستا

سپس پاستاهای آبکش شده را در ظرفی مناسب با سس آلفردو مخلوط کنید و مقداری پنیر پارمسان روی پاستا بریزید.

  مخلوط کردن پاستا پنه با سس آلفردو طرز تهیه پاستا با سس آلفردو خوشمزه و خوش طعم تزیین ساده پاستا پنه

در طرز تهیه پاستا با سس آلفردو می توانید این غذای خوشمزه را بعد از پخته شدن با کمک جعفری خرد شده و کلم بروکلی و یا هویج به زیبایی تزیین کنید همچنین می توانید برای تزیین پاستا با سس آلفردو از روش های تزیین ماکارونی استفاده کنید. امیدواریم از طعم بی نظیر این غذای فرنگی نهایت لذت را ببرید؛ برای مشاهده آموزش پخت پاستا با روش های مختلف می توانید به بخش انواع پاستا مراجعه کنید.

اشتراک گذاری

یک نظر دهید