سس قارچ از انواع سس های خوشمزه و خوش طعم است. طرز تهیه سس قارچ ب راحتی امکان پذیر است. شما می توانید آن را در منزل با روش های مختلفی تهیه کنید. سس قارچ باعث ایجاد طعم دلپذیر و دوست داشتنی در غذاها می شود از سس قارچ می توانید در هنگام سرو انواع غذاها نظیر استیک ها و انواع ماکارونی و پاستا و سیب زمینی … استفاده کنید.
در مطالب قبلی شما را طرز تهیه حلوای هویج و طرز تهیه ژله بستنی ساده که از انواع دسر های خوشمزه و مناسب برای مهمانی های مختلف هستند آشنا کردیم در این مطلب قصد داریم تا شما را روش درست کردن سس قارچ با دو دستور مختلف آشنا سازیم.
طرز تهیه سس قارچ با ۲ روش مختلف در منزل
روش اول برای تهیه سس قارچ
سس قارچ را می توانید با روش های متعددی تهیه کنید که در این آموزش طرز تهیه سس قارچ با خامه و شیر را به شما عزیزان آموزش می دهیم.
مواد لازم
- قارچ : ۲۵۰ گرم
- خامه : ۱ پیمانه
- پیاز : ۱ عدد
- نمک : به میازن لازم
- فلفل : به میزان لازم
- روغن : ۲ قاشق غذاخوری
روش تهیه
ابتدا پیاز را خرد کنید.
سپس قارچ ها را به شکل قطعات کوچکی خرد نمایید.
در تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت گاز قرار دهید سپس قارچ ها را در تابه بریزید و قارچ ها را پنج دقیقه تفت بدهید بعد از تفت خوردن قارچ ها پیاز را به همراه فلفل و نمک به قارچ ها اضافه کنید.
بعد از نرم شدن قارچ و پیاز خامه را به مواد سس قارچ اضافه کنید. بعد از اینکه مواد سس قارچ جوش آمدند به مدت پنج دقیقه دیگر نیز اجازه دهید تا مواد سس روی حرارت ملایم گاز بمانند و در این مدت زمان مواد سس را با کمک قاشق چوبی به خوبی هم بزنید. بعد از مدت زمان ذکر شده سس را در ظرف مناسبی بریزید سس قارچ را می توانید به صورت سرد و یا گرم سرو کنید.
روش دوم تهیه سس قارچ
برای خوش طعم کردن سس قارچ می توانید از آرد و کره و مخلوط شیر و خامه و سرکه سیب استفاده کنید.
مواد لازم
- کره : دو قاشق غذاخوری
- فلفل : به میزان لازم
- قارچ : ۱۰۰ گرم
- نمک : نصف قاشق غذاخوری
- آرد : ۲ قاشق غذاخوری
- سرکه سیب : ۱ قاشق غذاخوری
- مخلوط خامه و شیر و یا شیر : ۱ پیمانه
دستور تهیه
قارچ ها را به خوبی بشویید سپس از قسمت درازا قارچ ها را به قطعه های کوچکی تقسیم نمایید.
قارچ ها را در قابلمه ای مناسب ریخته و کره و فلفل و نمک را به قارچ ها بیفزایید و قابلمه را روی شعله گاز با حرارت بسیار ملایم به مدت ده دقیقه قرار داده و اجازه دهید تا کره آب شود و قارچ ها سرخ و طلایی شوند.
در مرحله بعدی روش تهیه سس قارچ شیر و آرد را در ظرفی مناسب با یکدیگر مخلوط کنید و مخلوط شیر و آرد را به مواد سس قارچ اضافه کنید.
اجازه دهید تا سس قارچ به مدت ده دقیقه دیگر نیز روی حرارت گاز بماند و در این مدت زمان گهگاهی سس قارچ را هم بزنید و سرکه سیب را نیز به سس قارچ اضافه نمایید.
طرز تهیه سس قارچ با دو روش متفاوت را در این مطلب مشاهده کردید که امیدواریم از تهیه این سس خوش طعم در منزل نهایت لذت را ببرید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش دستور تهیه سس ها با طعم مختلف به بخش انواع سس مجله سیروان مراجعه کنید.