طرز تهیه بریانی هندی بسیار خوشمزه و متفاوت

0

بریانی هندی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ کشور هندوستان است که در طرز تهیه بریانی هندی از برنج و گوشت استفاده می شود. این نوع غذا مقوی و دارای طعمی بی نظیر است و بهتر است شما برای تنوع بیشتر در برنامه غذایی تان این نوع غذای فرنگی را قرار دهید.

لوبیا پلو و بریانی هندی از انواع پلوهای مخلوط و خوشمزه هستند؛ در ادامه این مطلب از بخش غذای فرنگی آموزش آشپزی سیروان قصد داریم تا شما را با دستور پخت بریانی هندی به صورت مرحله به مرحله و با بهترین روش آشنا سازیم.

بریانی هندی خوشمزه

مواد لازم برای پخت برنجی

  • روغن نباتی : ۲٫۵ قاشق سوپخوری
  • پودر زعفران : به میزان لازم
  • پیاز بزرگ : ۱ عدد
  • هل : به میزان ۲ غلاف
  • چوب دارچین : به میزان ۱ اینچ
  • زنجبیل : ۱/۲ قاشق چایخوری
  • سس مرغ : ۴ فنجان (منظور از سس مرغ  مایعی که از آب پز کردن مرغ بوجود می آید)
  • نمک : ۱/۵ قاشق چایخوری
  • برنج باسماتی : ۵۰۰ گرم

مواد لازم برای تهیه مایه بریانی

  • روغن نباتی و یا کره ذوب شده : ۴ قاشق سوپخوری
  • سیب زمینی کوچک نصف شده : ۴ عدد
  • بوته سیر خرد شده : ۲ عدد
  • پیاز بزرگ خرد شده : ۲ عدد
  • پودر فلفل : ۱/۲ قاشق چایخوری
  • ریشه زنجبیل خرد شده : ۱ قاشق سوپخوری
  • فلفل سیاه : ۱/۲ قاشق چایخوری
  • زیره : ۱ قاشق چایخوری
  • زردچوبه : ۱/۲ قاشق چایخوری
  • گوجه فرنگی متوسط پوست جدا شده : ۲ عدد
  • ماست کم چرب : ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک : ۱ قاشق چایخوری
  • برگ نعناع خرد شده : ۲ قاشق سوپخوری
  • هل پودر شده : ۱/۲ قاشق سوپخوری
  • چوب دارچین : به اندازه ۲ اینچ
  • گوشت مرغ پوست کنده و بدون استخوان : ۱٫۵ کیلوگرم

طرز تهیه بریانی هندی غذای محبوب هندی ها

بریانی هندی لذیذ

در طرز تهیه بریانی هندی ابتدا ۲ قاشق سوپ خوری کره و یا روغن نباتی را در تابه بزرگی بریزید و تابه را روی حرارت گاز قرار دهید بعد از اینکه کره و یا روغن ذوب شد سیب زمینی های نصف شده را در تابه بریزید و آن ها را به خوبی سرخ کنید و بعد از اینکه سیب زمینی ها قهوه ای رنگ شدند آن ها را از روغن خارج کنید. سپس دو قاشق باقی مانده از روغن را به تابه اضافه کنید و پیازهای خرد شده را به همراه سیر خرد شده و زنجبیل درون تابه بریزید و این مواد را به خوبی سرخ کنید بعد از اینکه پیازها طلایی رنگ شدند فلفل و زیره و زردچوبه و نمک و ادویه و گوجه های پوست کنده و خرد کرده را به پیازها اضافه نمایید و اجازه دهید تا همه مواد به مدت ۵ دقیقه به خوبی سرخ شوند و در این مدت مواد را هم بزنید سپس بعد از مدت زمان ذکر شده دارچین و نعناع خرد شده را به همراه ماست کم چرب و پودر هل به مایه بریانی اضافه کنید و در تابه را ببندید و حرارت شعله گاز را کم کنید تا گوجه ها به خوبی پخته شوند در این مدت باید گهگاهی مایه بریانی را هم بزنید اگر مایه بریانی خشک شد در موقع پخت می توانید مقداری آب جوشیده به آن بیفزایید تا مایه بریانی به تابه نچسبد.
در مرحله بعدی طرز تهیه بریانی هندی بعد از اینکه مایه بریانی غلیظ شد گوشت مرغ خرد شده را به مایه اضافه کنید و مواد مایه بریانی را به خوبی هم بزنید تا با مرغ مخلوط شوند سپس حرارت گاز را کم کنید و در تابه را به مدت ۴۵ دقیقه ببندید تا مرغ ها ترد شوند بعد از مدت زمان ذکر شده درب تابه را بردارید توجه داشته باشید که باید آب کمی در مایه بریانی مانده باشد اگر آب مایه بریانی زیاد بود حرارت گاز را کمی زیاد کنید تا آب اضافی مایه تبخیر شود.

روش تهیه مایه بریانی هندی
در مرحله آخر طرز تهیه بریانی هندی برنج باسماتی را به خوبی بشویید و سپس برنج را در آبکش بریزید تا آب برنج به خوبی خارج شود سپس در قابلمه ای مناسب روغن را بریزید و پیازهای خرد شده را در روغن به خوبی سرخ کنید بعد از اینکه پیازها طلایی رنگ شدند برنج را درون قابلمه بریزید و سپس هل و زعفران و دارچین را به برنج اضافه کنید و همه این مواد را به خوبی هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند.

طرز تهیه بریانی هندی در منزل

سپس سس مرغ و نمک را در قابلمه دیگری بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید بعد از اینکه سس مرغ به خوبی داغ شد آن را روی برنج بریزید و مخلوط برنج را به خوبی هم بزنید.

اضافه کردن سس مرغ به بریانی هندی

سپس مایه آماده شده بریانی را به آرامی با برنج مخلوط نمایید و به خوبی مخلوط مواد را هم بزنید و در قابلمه را ببندید و حرارت شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید تا بریانی به مدت ۲۰ دقیقه به خوبی دم بکشد.

بریانی هندی خوشمزه و لذیذ

سپس بعد از مدت زمان ذکر شده حرارت گاز را خاموش کنید و بریانی هندی را در ظرفی مناسب برای سرو بکشید بریانی هندی را می توانید با کمک روش های تزیین لوبیا پلو به زیبایی تزیین کنید.

     بریانی هندی

در این آموزش با روش درست کردن بریانی هندی آشنا شدید شما می توانید این غذای خوشمزه را در منزل تهیه کنید و از طعم و مزه آن نهایت لذت را ببرید. برای مشاهده آموزش پخت پلوهای مختلف می توانید در صورت تمایل به بخش انواع پلو مراجعه کنید.

اشتراک گذاری

یک نظر دهید