طرز تهیه قارچ پفکی ترد و لذیذ

0

با قارچ می توانید غذاهای خوشمزه و لذیذی نظیر قارچ سوخاری و قارچ پفکی و دلمه قارچ را تهیه کنید که هر کدام از این نوع غذاها کالری بسیار پایینی دارند و دارای طعمی بی نظیر و متفاوت می باشند. در ادامه این مطلب طرز تهیه قارچ پفکی را به صورت مرحله به مرحله به شما همراهان عزیز و گرامی آموزش می دهیم.

یکی از خوشمزه ترین انواع غذاهای فرنگی قارچ پفکی، چیکن استراگانف و بورک ترکیه ای هستند که شما می توانید این نوع غذاهای لذیذ و خوش طعم را در منزل به راحتی تهیه کنید.

دستور تهیه قارچ پفکی

مواد لازم

  • شیر : ۱/۴ پیمانه
  • تخم مرغ : ۲ عدد
  • آرد ذرت : ۱/۲ پیمانه
  • قارچ ریز و تازه : ۲۵۰ گرم
  • پودر سوخاری : ۱ بسته
  • بیکینگ پودر : ۱ قاشق مرباخوری
  • فلفل و نمک : به اندازه لازم
  • روغن مخصوص سرخ کردنی : به اندازه لازم

طرز تهیه قارچ پفکی در منزل

در دستور پخت قارچ پفکی قارچ ها را ابتدا به خوبی بشویید.

شستن قارچ

بعد از شستن قارچ ها آن ها را به کمک یک دستمال مرطوب به خوبی تمیز کنید تا در هنگام سرخ کردن قارچ ها آب نیندازند.

خشک کردن قارچ با کمک دستمال

لایه بالایی قارچ ها را به کمک چاقو آشپزخانه جدا کنید سپس تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی بشکنید و به کمک یک چنگال و یا همزن تخم مرغ ها را به خوبی هم بزنید.

هم زدن تخم مرغ

شیر را به تخم مرغ های هم زده شده بیفزایید و بعد از مخلوط کردن شیر و تخم مرغ بیکینگ پودر را به مخلوط این مواد اضافه کنید.

مخلوط شیر و تخم مرغ

در ظرف مناسب دیگری پودر سوخاری و آرد ذرت و فلفل و نمک را باهم به خوبی مخلوط کنید.

مخلوط پودر سوخاری و آرد ذرت
در مرجله بعدی طرز تهیه قارچ پفکی در تابه مناسبی مقداری روغن بریزید.

داغ روغن در تابه

قارچ ها را ابتدا در مخلوط شیر و تخم مرغ زده سپس قارچ ها را در مخلوط پودر سوخاری و آرد ذرت بزنید.

طرز تهیه قارچ پفکی در منزل

قارچ ها را در روغن نسبتا داغ و با حرارت متوسط سرخ نمایید. روغن باید روی قارچ ها را بگیرد تا به خوبی پفکی و سرخ شوند سپس قارچ ها را بعد از سرخ شدن در صافی مناسبی قرار دهید تا روغن اضافی از قارچ های سرخ شده خارج شود.

  سرخ کردن قارچ در تابه        دستور پخت قارچ پفکی

نکات طلایی در پخت قارچ پفکی

۱٫ برای اینکه قارچ ها به خوبی ترد و پفکی شوند باید از مقدار روغن زیادی برای سرخ کردن آن ها استفاده کنید.
۲٫ در رستوران ها در روش پخت قارچ پفکی به جای شیر از ماء الشعیر استفاده می شود.
۳٫ قارچ ها را باید به کمک حرارت متوسط رو به بالای شعله گاز سرخ کنید تا آب نیندازند.

قارچ پفکی

قارچ های پفکی را به اندازه سرخ کنید زیرا اگر مقداری از آن ها باقی بمانند و قارچ ها را در یخچال قرار دهید حالت ترد و پفکی بودنشان را از دست می دهند. در این مطلب از بخش غذای فرنگی آموزش آشپزی سیروان با طرز تهیه قارچ پفکی در خانه آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این نوع غذای لذیذ نهایت لذت را ببرید.

اشتراک گذاری

یک نظر دهید