طرز تهیه کیک کشمشی و نکاتی برای پخت بهتر

0

کیک کشمشی از انواع کیک های خوشمزه و خوش طعم است که شما می توانید این نوع کیک خوشمزه را در منزل به راحتی بپزید, در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک کشمشی را به صورت مرحله به مرحله به شما همراهان عزیز و گرامی آموزش می دهیم.

کیک ها از انواع شیرینی های پرتنوع هستند و شما می توانید کیک ها را با هر نوع طعم دلخواهی نظیر کیک شکلاتی و کیک کشمشی در منزل بپزید. کیک کشمشی از انواع کیک های مناسب برای وعده صبحانه است و این نوع کیک پرطرفدار و محبوب است.

کیک کشمشی خوشمزه و خوش طعم

مواد لازم

  • تخم مرغ : ۴ عدد
  • آرد سفید : ۴۰۰ گرم
  • شیر : ۲ پیمانه
  • شکر : ۳۰۰ گرم
  • وانیل : ۱/۴ قاشق غذاخوری
  • کشمش : ۱ پیمانه
  • بیکینگ پودر : ۱ قاشق سوپخوری
  • نمک : به میزان لازم
  • کره: ۲۰۰ گرم

طرز تهیه کیک کشمشی در منزل

در طرز تهیه کیک کشمشی ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا به خوبی داغ شود. کره را در دمای اتاق قرار دهید تا کره نرم شود. سپس شکر و کره را در ظرف مناسبی ریخته و آن ها را با کمک همزن با یکدیگر مخلوط نمایید.

هم زدن کره و شکر

تخم مرغ ها را به صورت یکی یکی به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه کنید توجه داشته باشید که بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ باید مایه کیک را به مدت ۱ دقیقه به خوبی هم بزنید.

اضافه کردن تخم مرغ به مایه کیک

در مرحله بعدی دستور پخت کیک کشمشی وانیل و نمک و آرد را الک نمایید.

الک کردن آرد و بیکینگ پودر

مقداری از مخلوط تخم مرغ و شکر را به مخلوط آرد الک شده اضافه کنید و همه مواد را هم بزنید تا با یکدیگر به خوبی مخلوط شوند مقداری از شیر را به مایع کیک اضافه نمایید و همه مایع کیک کشمشی را هم بزنید تا به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند همه این مراحل را به روشی که گفته شد ادامه دهید تا مخلوط شکر و تخم مرغ تمام شوند.

اضافه کردن آرد به مایه کیک مایه کیک کشمشی

سپس کشمش ها را با آرد به خوبی آغشته کنید و کشمش ها را در مایع کیک ریخته و مایع کیک را هم بزنید تا به خوبی کشمش ها با مایع کیک مخلوط شوند.

اضافه کردن کشمش به مایه کیک

در مرحله آخر تهیه کیک کشمشی کاغذ روغنی را در قالب فر بیاندازید سپس مایه کیک را درون قالب بریزید و قالب فر را در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۶۰ دقیقه قرار دهید.

ریختن مایه کیک در قالب فر کیک کشمشی خوشمزه و خوش طعم

نکات طلایی در پخت کیک کشمشی

  • در طرز تهیه کیک کشمشی, کشکش ها را حتما قبل از ریختن در مایع کیک با آرد آغشته کنید تا از سوختن و ته شدن شدن آن ها در کیک جلوگیری شود.
  • حجم کیک کشمشی بعد از پختن دو برابر خواهد شد بنابراین برای پخت کیک کشمشی بهتر است از قالب بزرگی استفاده کنید.
  • در فر را در زمان پخت کیک کشمشی هرگز باز نکنید زیرا پف کیک می خوابد.
  • قبل از قرار دادن قالب کیک در فر, حتما فر را به خوبی داغ کنید.

طرز تهیه کیک کشمشی خوشمزه و خوش طعم

در این بخش از کیک و شیرینی مجله سیروان با ذستور پخت کیک کشمشی آشنا شدید که امیدواریم از پخت این کیک خوشمزه و نرم در منزل نهایت لذت را ببرید. این کیک خوشمزه و خوش طعم را می توانید در کنار چای به عنوان بهترین طعم دهنده سرو کنید.

اشتراک گذاری

یک نظر دهید