پیتزا مخلوط یکی از انواع پیتزاهای معروف و پرطرفدار در جهان است. همانطور که می دانید پیتزا یک غذای ایتالیایی است و جالب است بدانید پیتزا مخلوط تقریبا در هر کشوری با مواد متفاوتی تهیه می شود. مواد اصلی پیتزا مخلوط کالباس ، سس کچاپ و پنیر پیتزا هستند. با طرز تهیه پیتزا مخلوط با سیروان همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه پیتزا مخلوط :
۱ – خمیر پیتزا یا پیراشکی : ۱ بسته
۲ – پنیر پیتزا : به مقدار لازم
۳ – گوشت چرخ شده : ۲۰۰ گرم
۴ – فلفل دلمه ای : ۲ عدد در دو رنگ
۵ – رب گوجه فرنگی : ۳ قاشق غذا خوری
۶ – قارچ : ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم
۷ – کالباس : ۲۰۰ گرم
۸ – پیاز متوسط : ۱ عدد
۹ – نمک : به مقدار لازم
۱۰ – فلفل : به مقدار لازم
۱۱ – پودر آویشن : به مقدار لازم
۱۲ – زیتون : به مقدار لازم
دستور تهیه پیتزا مخلوط :
۱ – خمیر پیتزا یا پیراشکی را طبق دستوری که روی بسته بندی وجود دارد ، آماده کنید. البته خمیر پیتزا را خودتان نیز می توانید آماده کنید .
۲ – پیاز را به هر صورتی که دوست داشتید خرد کنید ولی رنده نکنید، سپس با مقداری روغن درون ماهی تابه تفت دهید تا نرم و سبک شوند.
۳ – گوشت چرخ شده ، نمک ، فلفل و پودر آویشن را به پیاز اضافه کرده و با حرارت ملایم مواد را به خوبی با هم تفت دهید .
۴ – بعد از اینکه رنگ گوشت تیره و قهوه ای شد ، یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به مواد اضافه کنید و دوباره تفت دهید ، ماهی تابه را پس از ۵ دقیقه از روی حرارت بردارید.
۵ – کالباس و فلفل دلمه ای را مکعبی و حبه ای خرد نمایید، پیاز را نیز حلقه ای برش بزنید، قارچ و مقداری زیتون نیز ریز کنید.
۶ – ۲ قاشق رب گوجه فرنگی را تفت دهید تا بوی خامی ندهد ، می توانید از سس گوجه نیز استفاده کنید
۷ – خمیر پیتزا را نازک پهن کنید. رب تفت داده شده و یا سس گوجه فرنگی را بر روی خمیر آغشته کنید.
۸ – مقداری پنیر پیتزا بر روی خمیر بریزید و کاملا پخش کنید.
۹ – سپس تمام مواد گوشتی را بر روی خمیر بریزی و پهن کنید.
۱۰ – کالباس ، فلفل دلمه ای ، پیاز ، قارچ را که از قبل خرد و آماده کردید را بر روی مواد گوشتی بچینید.
۱۱ – در آخر تمام سطح پیتزا را با پنیر پیتزا بپوشانید و زیتون های خرد شده را در بالاترین لایه بر روی پیتزا بریزید.
۱۳ – حدود ۲۰ دقیقه اجازه بدهید تا خمیر استراحت کند تا بخوبی پخته و ترد شود.
۱۳ – فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید. مقداری با روغن کف سینی فر را چرب نمایید و پیتزا را درون سینی بگذارید، به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید.
چند نکته : در طرز تهیه پیتزا مخلوط برای طلایی شدن روی پیتزا می توانید در چند دقیقه آخر گریل بالای فر را روشن کنید و مراقب باشید پیتزا نسوزد. برای اینکه پیتزا مخلوط به خوبی پخته و ترد شود بعد از اینکه تمام مواد را روی خمیر پیتزا ریختید اجازه بدهید ۲۰ دقیقه پیتزای آماده نشده استراحت کند و بعد داخل فر بگذارید. بعد از آماده شدن پیتزا مخلوط را می توانید با سس های دلخواه آن را میل و نوش جان فرمایید.
دستور تهیه پیتزا مخلوط بدون فر
پیتزا یکی از فست فود های خوشمزه و پرطرفدار است؛ در این دستور از تهیه پیتزا مخلوط، روش آماده سازی پیتزا بدون استفاده از فر را آموزش می دهیم که مقدار مواد لازم آن مناسب برای ۴ نفر می باشد و بعد از تهیه می توانید در وعده شام و یا نهار سرو کرده و نوش جان کنید.
مواد لازم
- خمیر پیتزای آماده/ ۴ عدد
- ژامبون گوشت یا مرغ/ نیم کیلو
- پنیر پیتزا/ یک بسته
- رب گوجه فرنگی/ ۴ قاشق غذاخوری
- پودر آویشن/ یک قاشق مرباخوری
- قارچ برش زده/ ۴۰۰ گرم
- فلفل دلمه ای خلال شده/ ۴ عدد متوسط
- پیاز حلقه ای برش زده/ یک عدد درشت
- روغن مایع/ ۴ قاشق سوپ خوری
- سرکه سفید/ ۲ قاشق غذا خوری
- شکر/ ۲ قاشق غذا خوری
روش تهیه پیتزا مخلوط
در ابتدا داخل تابه ای کوچک، مقداری روغن بریزید و سپس رب گوجه فرنگی را به همراه شکر و سرکه داخل روغن تفت دهید تا رب سرخ شده و بوی خامی آن گرفته شود.
سپس چهار عدد تابه که سطح داخلی آنها به اندازه خمیر پیتزا باشد را آماده کنید و کف آنها را چرب نمایید، بعد خمیر ها را داخل آنها بچینید و با سس آماده شده سطح خمیر ها را به طور کامل بپوشانید.
در مرحله بعدی طرز تهیه پیتزا مخلوط بدون فر، پیاز های حلقه شده را به همراه فلفل دلمه ای و قارچ و ژامبون های خرد شده روی خمیر ها بچینید، سپس مقداری پودر آویشن روی آنها بپاشید و در آخرین مرحله پنیر پیتزا ها را روی مواد بریزید و بعد درب تابه ها را ببندید و روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا زمانی که به میزان کافی پخته شده و طلایی رنگ شوند و نیز پنیر پیتزای روی آن کاملا ذوب شود، اکنون پیتزای شما آماده شده و می توانید بعد از کمی خنک شدن در ظرف مورد نظرتان سرو کرده و برش بزنید.