طرز تهیه کمپوت سیب خانگی و نکاتی که در تهیه آن باید رعایت کنید

0

کمپوت سیب یکی از خوشمزه ترین نوع کمپوت است و یکی از سالم ترین دسر و کمپوت ها به شمار می آید، در این مقاله با نکات آموزشی جامع می توانید به راحتی با طرز تهیه کمپوت سیب خانگی و نکاتی در تهیه آن آشنا شوید.

مواد مورد نیاز جهت تهیه کمپوت سیب خانگی

  • ۳ عدد سیب
  • ۳ قاشق شکر
  • ۳ لیوان آب
  • ۲ قاشق سرکه
  • ۱ قاشق گلاب
  • ۱ قاشق آبلیموی طبیعی

طرز تهیه کمپوت سیب خانگی

برای تهیه کمپوت سیب خانگی ابتدا باید سیب ها را پوست کنده و وسط آنها را کاملا تمیز کنیم و به ابعاد دلخواه برش میزنیم.

طرز تهیه کمپوت سیب خانگی

در دستور تهیه کمپوت سیب, برای اینکه سیب ها سیاه نشوند، سیب ها را داخل ظرف آب ریخته و یک قاشق غذا خوری آبلیمو یا سرکه به آن اضافه کنید و کمی صبر کنید.

روش تهیه کمپوت سیب خانگی

بعد از چند دقیقه، سیب ها را از محلول آب و سرکه یا آب و آبلیمو در آورده آبکشی کنید،سپس با ۳ لیوان آب و ۳ لیوان شکر در ظرف قرار دهید (بهتر است از ظرف تفلون یا لعابی استفاده کنید)

مراقب باشید سیب ها له و زیاد پخته نشوند،ممکن است بعضی از برش های سیب زودتر پخته شوند پس آنها را از شربت بیرون بیاورید و داخل یک کاسه چینی قرار دهید.

نحوه درست کردن کمپوت سیب

وقتی همه سیب ها پخت آنها را از شربت بیرون بیاورید، غلظت شربت را چک کنید. اگر به اندازه کافی جوشیده بود روی سیب ها بریزید، اما اگر هنوز رقیق بود دوباره بجوشانید تا حجمش اندازه ۲ لیوان شود.

روش اجرای کمپوت سیب خانگی

در مرحله بعدی طرز تهیه کمپوت سیب, شربت غلیظ شده را بر روی سیب ها بریزید و کمپوت را سرو کنید.

می توانید کمپوت را به صورت گرم یا سرد میل کنید.

نکاتی در مورد تهیه کمپوت سیب خانگی

نکات کلیدی جهت تهیه کمپوت سیب خانگی:

  • در طرز درست کردن کمپوت سیب سعی کنید از میوه های تازه و بدون لک استفاده نمایید و آنها را به گونه ای پوست بگیرید که فرم اصلی میوه خراب نشود.
  • برای پخت کمپوت ها از شکر کمتری نسبت به مربا استفاده می شود به همین علت برای اغلب بیماران و کودکان و سالخوردگان مناسب است.
  • به زمان پخت توجه نمایید و اجازه ندهید میوه ها بیش از حد بپزند و له شوند.

اشتراک گذاری

یک نظر دهید