طرز تهیه کیک یزدی خوشمزه و پرطرفدار در منزل

0

کیک یزدی یکی از معروف ترین کیک های شهر یزد می باشد که با وجود مواد ساده ایی که در طرز تهیه کیک یزدی به کار رفته است طعمی دلپذیر و محبوب در میان همه دارد و بیشتر در مراسمات مذهبی و نذری آن را با شیر کاکایو و چای سرو می شود. پس با رعایت تمامی نکات قابل توجه در پخت کیک یزدی می توانیم آن را در منزل تهیه کنیم.

مراحل پخت کیک یزدی

مواد لازم برای تهیه کیک یزدی خوشمزه

  • آرد سفید : یک پیمانه
  • شکر : دو پیمانه
  • تخم مرغ : دو عدد
  • روغن مایع : یک پیمانه
  • ماست : دو پیمانه ترجیحا پرچرب
  • گلاب : سه قاشق غذا خوری
  • بکینگ پودر : یک قاشق مربا خوری
  • هل آسیاب شده : یک قاشق مربا خوری
  • کنجد : به مقدار لازم
  • نمک : یک چهارم قاشق چای خوری

 طرز تهیه کیک یزدی

برای درست کردن کیک یزدی ابتدا تخم مرغ هایی را که به دمای اتاق رسیده است را در ظرفی مناسب می شکنیم و به آن شکر و پودر هل اضافه می کنیم و با استفاده از همزن کامل مخلوط و هم میزنیم تا حدی که کم رنگ و کشدار شود.

سپس روغن مایع و ماست را به ترکیب ظرف اضافه کرده و برای یک دقیقه هم میزنیم. گلاب را اضافه میکنیم و کامل مخلوط می کنیم.

تهیه مراحل کیک خوشمزه یزدی

در مرحله بعدی طرز تهیه کیک یزدی ظرفی جداگانه برداشته و در آن آرد بیکینگ پودر و نمک را مخلوط می کنیم و سه بار الک کرده و کم کم به مواد قبلی اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا گوله گوله نشود و یکدست شود.

طرز تهیه کیک یزدی

ظرف یا قالب مخصوص کیک یزدی را کامل چرب کرده ومقدار کمی آردمی پاشیم و مواد کیک را درون قالب ها ریخته و به اندازه که دو سومش پرشود پر میکنیم تا بقیه فضای خالی جا برای پف کردن داشته باشد همچنین در طرز تهیه کیک یزدی می توانید با چاقویی که از قبل چرب کرده اید روی هر کیکی برشی ایجاد میکنیم با این روش روی کیک ها گنبدی شکل می شود و در آخر کمی کنجد روی سطح کیک بپاشید.

طرز تهیه کیک یزدی

سپس ظرف یا قالب ها را درون فری که از قبلا با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده ایم می گذاریم بعد از گذشت حدودا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه کیک یزدی های خوشمزه ما آماده است. کیک یزدی های خوش طعم را می توانیم با نوشیدنی دلخواهمان سرو و نوش جان کنیم.

آموزش پخت کیک یزدی

نکته ها:

  1. برای خوشمزه تر و خوش طعم تر شدن  اینکیک می توانیم در دستور پخت کیک یزدی به جای استفاده از روغن مایع از روغن محلی و سنتی شهر یزد استفاده کنید.
  2. می توانید از ماست محلی و پرچرب استفاده کنید.
  3. همچنین درون قالب ها را به جای چرب کردن و آرد پاشی می توانید از کاغذ روغنی های مخصوص کیک یزدی استفاده کنید.

اشتراک گذاری

یک نظر دهید