در طرز تهیه خورش آلو باید به نکات متفاوتی از جمله نوع آلو ها و نیز میزان پخت آن ها دقت نمایید. برای پخت خورش آلو خوشمزه و خوش طعم می توانید از این دستور تهیه استفاده کنید. همچنین به یاد داشته باشید خورش آلو با تغییر میزان ادویه جات طعم های دلپذیر و متفاوتی می یابد که با توجه به ذائقه خود می توانید میزان ادویه جات را تعیین نمایید.
در دستور پخت خورش مرغ باید به نکات متفاوتی از جمله نوع آلو ها و نیز میزان پخت آن ها دقت نمایید. برای پخت خورش آلو خوشمزه و خوش طعم می توانید از این دستور تهیه استفاده کنید. همچنین به یاد داشته باشید خورش آلو با تغییر میزان ادویه جات طعم های دلپذیر و متفاوتی می یابد که با توجه به ذائقه خود می توانید میزان ادویه جات را تعیین نمایید.
مواد مورد نیاز
- آلو بخارا: ده عدد
- سینه مرغ: یک عدد
- شکر: یک قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی: به میزان دو قاشق غذاخوری
- پیاز داغ : به میزان دو قاشق غذاخوری
- زردچوبه، فلفل و نمک: به میزان دلخواه
طرز تهیه خورش آلو با استفاده از مرغ
در تهیه این خورش علاوه بر گوشت سینه مرغ می توان از ران و یا گوشت سایر اعضای مرغ نیز استفاده کرد. اما ما در این آموزش خورش آلو را با سینه مرغ ریز شده تهیه کردیم.
برای شروع روغن و یک قاشق پیاز داغ را به همراه میزان دلخواه از ادویه جات را درون تابه میریزیم و مرغ را به آن می افزاییم. سپس مواد را تا عوض شدن رنگ مرغ و سرخ شدن آن درون تابه تفت می دهیم. در مرحله بعدی دستور پخت خورش آلو رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و تا خارج شدن رب از حالت خامی با سایر مواد تفت می دهیم. بهتر است رب به خوبی سرخ شود تا خورش آلو شما طعم و رنگ بهتری داشته باشد.
برای شروع طرز تهیه خورش آلو روغن و یک قاشق پیاز داغ را به همراه میزان دلخواه از ادویه جات را درون تابه میریزیم و مرغ را به آن می افزاییم. سپس مواد را تا عوض شدن رنگ مرغ و سرخ شدن آن درون تابه تفت می دهیم. در مرحله بعدی طرز تهیه خورش آلو رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و تا خارج شدن رب از حالت خامی با سایر مواد تفت می دهیم. بهتر است رب به خوبی سرخ شود تا خورش آلو شما طعم و رنگ بهتری داشته باشد.
برای شروع روغن و یک قاشق پیاز داغ را به همراه میزان دلخواه از ادویه جات را درون تابه میریزیم و مرغ را به آن می افزاییم. سپس مواد را تا عوض شدن رنگ مرغ و سرخ شدن آن درون تابه تفت می دهیم. در مرحله بعدی دستور پخت خورش آلو رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و تا خارج شدن رب از حالت خامی با سایر مواد تفت می دهیم. بهتر است رب به خوبی سرخ شود تا خورش آلو شما طعم و رنگ بهتری داشته باشد.
چگونه آلوها را برای این خورش خوشمزه آماده کنیم؟
برای شروع روغن و یک قاشق پیاز داغ را به همراه میزان دلخواه از ادویه جات را درون تابه میریزیم و مرغ را به آن می افزاییم. سپس مواد را تا عوض شدن رنگ مرغ و سرخ شدن آن درون تابه تفت می دهیم. در مرحله بعدی طرز تهیه خورش آلو رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و تا خارج شدن رب از حالت خامی با سایر مواد تفت می دهیم. بهتر است رب به خوبی سرخ شود تا خورش آلو شما طعم و رنگ بهتری داشته باشد.
چند نکته برای خوشمزه تر شدن خورش آلو
برای شروع روغن و یک قاشق پیاز داغ را به همراه میزان دلخواه از ادویه جات را درون تابه میریزیم و مرغ را به آن می افزاییم. سپس مواد را تا عوض شدن رنگ مرغ و سرخ شدن آن درون تابه تفت می دهیم. در مرحله بعدی طرز تهیه خورش آلو رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و تا خارج شدن رب از حالت خامی با سایر مواد تفت می دهیم. بهتر است رب به خوبی سرخ شود تا خورش آلو شما طعم و رنگ بهتری داشته باشد.
برای شروع روغن و یک قاشق پیاز داغ را به همراه میزان دلخواه از ادویه جات را درون تابه میریزیم و مرغ را به آن می افزاییم. سپس مواد را تا عوض شدن رنگ مرغ و سرخ شدن آن درون تابه تفت می دهیم. در مرحله بعدی طرز تهیه خورش آلو رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و تا خارج شدن رب از حالت خامی با سایر مواد تفت می دهیم. بهتر است رب به خوبی سرخ شود تا خورش آلو شما طعم و رنگ بهتری داشته باشد.
نحوه جا افتادن خورش آلو
برای شروع روغن و یک قاشق پیاز داغ را به همراه میزان دلخواه از ادویه جات را درون تابه میریزیم و مرغ را به آن می افزاییم. سپس مواد را تا عوض شدن رنگ مرغ و سرخ شدن آن درون تابه تفت می دهیم. در مرحله بعدی طرز تهیه خورش آلو رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و تا خارج شدن رب از حالت خامی با سایر مواد تفت می دهیم. بهتر است رب به خوبی سرخ شود تا خورش آلو شما طعم و رنگ بهتری داشته باشد.
امیدواریم آموزش طرز تهیه خورش آلو مورد استفاده شما قرار گرفته باشد و پخت این خورش خوشمزه را در دستور کار خود قرار دهید. همچنین می توانید برای آشنایی بیشتر با نحوه پخت خورش های مختلف سایر آموزش های ما را مشاهده نمایید.